Η Διοίκηση του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης ενημερώνει εκ νέου σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου των επισκεπτών και συνοδών νοσηλευόμενων ασθενών

31 Μαΐου 2024
10:31
Κανένα σχόλιο

Η Διοίκηση του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, ενημερώνει εκ νέου σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου των επισκεπτών και συνοδών νοσηλευόμενων ασθενών:

  • Παύει η χρήση της προστατευτικής μάσκας από τους επαγγελματίες υγείας και τους συνοδούς των ασθενών εντός των χώρων του Νοσοκομείου, εκτός από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τα τμήματα όπου νοσηλεύονται ασθενείς που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
  • Σε κάθε τμήμα ή κλινική ο Διευθυντής μπορεί να λάβει διαφορετικά μέτρα (π.χ. χρήση μάσκας εάν αυτό θεωρείται απαραίτητο για τους νοσηλευόμενους ασθενείς) αφού προηγουμένως κοινοποιηθούν στη Διοίκηση και την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.
  • Απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες που εμφανίζουν συμπτώματα λοίμωξης του Αναπνευστικού.
  • Το επισκεπτήριο επιτρέπεται σε κάθε κλινική σύμφωνα με την απόφαση του εκάστοτε Διευθυντή, από 3μμ έως 5μμ και όχι πέραν της μισής ώρας.

 

 

Εκ της Διοικήσεως

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι