Δήμος Βοΐου: Δημοπράτηση του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ»

31 Μαΐου 2024
11:51
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου προχωρά στη δημοπράτηση του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ», προϋπολογισμού 1.625.000,00€.

H υποβολή προσφορών  (μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου 2024.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες διαμόρφωσης της Βόρειας Εισόδου της Σιάτιστας στο τμήμα από την ευρύτερη περιοχή του Βουδούρειου Πολιτιστικού Κέντρου έως τη σύνδεση με υφιστάμενη ασφαλτοστρωμένη οδό στο άκρο του σημερινού οικισμού.

Σκοπός του είναι η άνετη προσπέλαση πεζών και οχημάτων, η αυξημένη ασφάλεια χρήσης του οδικού δικτύου, η απρόσκοπτη πρόσβαση στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο, η δημιουργία ποδηλατοδρόμου, η ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση σε τοπικές οδούς και χώρους αναψυχής καθώς και η αισθητική αναβάθμιση της βόρειας εισόδου της πόλεως Σιάτιστας.

Το έργο χρηματοδοτείται  από έσοδα του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου με το ποσό των 800.000,00€ και από το Ε.Α.Π.- Π.Δ.Μ. 2012-2016  με το ποσό των 825.000,00€.

Αποτελεί το τρίτο, από μια σειρά έργων κοινωφελούς χαρακτήρα στην πόλη της Σιάτιστας που θα υλοποιήσει ο Δήμος με συγχρηματοδότηση από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.