Αγροτικός Συνεταιρισμός Φαρμακευτικών Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης: “Mε μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ότι φέτος γίνονται παρεμβάσεις στο χώρο λειτουργίας από εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Εράτυρας Κοζάνης”

31 Μαΐου 2024
13:27

Ο Συνεταιρισμός μας με την επωνυμία : «Αγροτικός Συνεταιρισμός Φαρμακευτικών Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης» με μεγάλη θλίψη του διαπιστώνει ότι φέτος γίνονται παρεμβάσεις στο χώρο λειτουργίας του από εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Εράτυρας Κοζάνης πλησίον της οποίας λειτουργεί το αποστακτήριο οπότε βρισκόμενος σε δύσκολη θέση θέλει να ενημερώσει τους παραγωγούς τριαντάφυλλου ότι με αυτές τις παρεμβάσεις που δέχεται στο χώρο του δεν έχει λειτουργήσει έως σήμερα για την σεζόν 2024 και  κινδυνεύει να μη λειτουργήσει φέτος για την απόσταξη του τριαντάφυλλου. Ζητάμε την κατανόηση σας και ευελπιστούμε να σας έχουμε δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε την περίοδο αυτή για να παραμείνουμε ενεργοί.

Με εκτίμηση το ΔΣ

4 σχόλια

  • Δεν καταλάβαμε τιποτα.
    Μια ανακοίνωση γεμάτη υπονοούμενα που δεν λεει τιποτα ξεκάθαραρο

  • Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το αποστακτήριο κατασκευάστηκε με χρήματα του μοναστηριού.
    Προς τι η πικρία;

  • Και εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από αυτή την ανακοίνωση. Τι δηλαδή έκανε και δεν μπορεί να λειτουργήσει το αποστακτήριο; Είναι ιδιοκτησία του συλλόγου η όχι; Που βρίσκεται; Τι την ενοχλεί; Πολύ γενική και αόριστη η ανακοίνωση…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι