kozan.gr: Την ανοιχτή κεντρική της εκδήλωση – ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Όλγα Μαρκογιαννάκη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

31 Μαΐου 2024
21:32

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός κι υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής, στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας, πραγματοποίησε την ανοιχτή κεντρική της εκδήλωση, την Παρασκευή 31 Μαίου στην Πλατεία Νίκης, στην πόλη της Κοζάνης.

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

24 σχόλια

  • Μας μίλησε για το ΠΑΣΟΚ, το κομα της διαφθοράς. Το ΠΑΣΟΚ του χρηματιστηρίου.Αλοίμονο αν ξαναβγούν αυτοί.

  • Ο Δάκης που ειναι του κυβερνώντος κόμματος την κάνει σε καφετέρια έτσι το αναφέρω για να δείτε τις διάφορες όχι μόνο στα πρόσωπα αλλα και στα κόμματα …η ΝΔ κομματικά εδω δεν τραβάει μια ενώ το πασόκ ανταποκρίνεται καλα (κομματικά εννοώ)

    • Ρωτά τον Λουκά αν χαίρεται που έτρεξε τοσο και στις επομενες (αν τολμήσει και βάλει) θα ειναι πίσω απο την Ολγα.

      Μετα Ελα πες μας ποσο δεμένη ομάδα ειναι το ΠΑΣΟΚ

      Καληνύχτα σας

  • Η Όλγα τόλμησε να κάμει ανοιχτή συγκέντρωση και πέτυχε απόλυτα.
    Είχε περισσότερο κόσμο από τον Μητσοτάκη πού είναι ο πρωθυπουργός και είχε μαζί του όλους τούς υποταγμένους.
    Μπράβο σου καλά αποτελέσματα!!

  • Ενα δυνατό μήνυμα στις 9 Ιουνίου για να μάθουν πως τέρμα ο εμπαιγμός της περιοχής μας από την κυβέρνηση και πως υπάρχει εναλλακτική.

  • Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια πολιτική αυτοκρατορία επι 30 περίπου χρόνια και κατερευσε κατω από τα κρίματα που διέπραξε αγκαλιά με τη Νέα Δημοκρατία φτωχοποιωντας με το χειρότερο τρόπο τη χώρα και τους πολίτες .
    Όσο κι αν κρύφτηκε, όποια ονόματα και πρόσωπα κι αν άλλαξε δεν πρόκειται να επανέλθει , όπως δεν επανηλθε καμία αυτοκρατορία μετά την καταρευση της κατω από τα εγκλήματα που διέπραξε.!

  • Πως τολμούν και λένε τέτοια ψεματα ενω γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα τρένα κόπηκαν από το νομό Κοζανης το 2000 όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Κοζανης ήταν ο Παρης Κουκουλοπουλος.!!!
    Όσο για τη Ν Δ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που τους επανέφερε αφου συνεργάστηκε μαζί τους από το 2010 μέχρι το 2015 διαπράττοντας από κοινού Ισως το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στη χώρα μετά τη μεταπολίτευση , βαζοντας την στο μηχανισμό του Δ.Ν.Τ και φτωχοποιποωντσς την , με το χειρότερο τρόπο.!!!

  • Μαζί με τη Ν Δ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διώξατε στην ξενιτιά το καλύτερο κομμάτι , την προίκα της Ελλάδας , πάνω από 600.000 νέους επιστήμονες, τεχνολόγους και εξειδικευμένους εργαζόμενους , οι οποιοι δεν πρόκειται να επανέλθουν έτσι όπως μας καταντήσατε και μ μιλάτε ακόμα για δημογραφικο ακριβεια .κλπ.!

  • Από νέοι της αλλαγής ηλικιωμένοι της συντήρησης. Σύντροφοι την αλλαγή την κάναμε, από εδώ και πέρα είμαστε πολιτικά, τα βαρίδια της κοινωνίας. Μόνον ως κλαμπ βετεράνων δικαιούμαστε να λειτουργουμε. Η οποια συμμετοχή μας δεν αποτελεί κομματικό καθήκον, αποτελεί τροχοπέδη στην ανανέωση του κόμματος. Το εκλογικό αποτέλεσμα αυτό θα πει. Κυριακή κοντή γιορτή.

  • Κατά την προσωπική μου άποψη, καλά θα ήταν μέλη του ΠΑΣΟΚ που κατά την εποχή που τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά, να μην παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις, διότι βλέποντάς τους αποτρέπουν ανθρώπους που είχαν την πρόθεση να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.
    Κάποιοι συνδικαλιστές που τρομοκρατούσαν τους εργαζόμενους της ΔΕΗ εκείνη την εποχή, κάποια κομματόσκυλα -επιτρέψτε μου για την έκφραση-που επειδή δεν ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ μας αποκαλούσαν φασίστες, πως θα πρέπει εμείς να ψηφίσουμε τώρα ΠΑΣΟΚ;
    Γι αυτό οι δημοσκοπήσεις δίνουν αυτά τα ποσοστά. Κάποιοι από εσάς που θα διαβάσετε αυτήν την δική μου άποψη, μπορεί και να διαφωνείτε, αλλά δεν παύει να είναι προσωπική άποψη.
    Αυτό εξ άλλου είναι και λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  • Ανώνυμος 23.56 ο Φασιδης πρώτον δεν ξέρει ακόμη σε τι κόμμα είναι. Στο εργατικό κέντρο Κοζάνης είναι ΠΑΣΟΚ και στον Σπάρτακο είναι αρκε ΣΥΡΙΖΑ, Δεύτερον ο Φασιδης που αναφέρεις είναι Στέλεχος και δεν μπορεί να ασχοληται τώρα με βόλτες Στα ορυχεία, επισεις τον Κόβω και για υποψήφιο δήμαρχο στις επόμενες εκλογές Κοζάνης

  • Η παρουσία κόσμου,όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, υποδηλώνει ότι κινήθηκε ο μηχανισμός του κόμματος και ο προσωπικός μηχανισμός του βουλευτού
    Το ερώτημα όμως είναι
    Γιατί τέτοια κινητοποίηση για την συγκεκριμένη υποψή φια οταν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κόμματος απλά συνοδεύονται από μερικά άτομα
    Τι σημαίνει η στήριξη της συγκεκριμένης υποψηφίου από τον κόμμα;
    Αληθεύουν τα όσα ακούγονται;

  • Πάρη ήρθε η ώρα για αλλαγη σκυτάλης. Θα εκτεθείς στις επόμενες. Καλά για τον Λουκα ούτε λόγος. Αποδεικνύεται ότι ήταν πιόνι.

  • Ο Λουκάς και η οικογένεια του τι σχέση μπορεί να έχουν με το ΠΑΣΟΚ που άλλαξε τόσα ονόματα για να κρυβεται για τη μεγαλυτερη πολιτική ευθύνη που έχει για το σημερινό κατάντημα της ελλαδασ μετά τη μεταπολίτευση .
    Η Ν Δ μαζί με το ΠΑΣΟΚ χέρι-χέρι μας έφτασαν στο κατώτερο σημείο να εξάγουμε μόνο ακριβει και ΟΠΑΔΙΚΗ βία στην Ευρώπη και στον κόσμο.!!!

  • Τι έγινε ρε παιδιά; Έγιναν πασοκ τώρα Κατσιαούνης και Μητλιάγκας; Ο Αμανατίδης στην εξέδρα με Μητσοτάκη, οι εν λόγω στήριξαν με χίλια Αμανατίδη και τώρα ΠΑΣΟΚ; Αλαξοκολιές της ντροπής. Να τους χαίρεται η Όλγα που τους περιμάζεψε. Δεν θα πάρουμε όμως. Καλύτερα αποχή

  • Πάτε και χειροκροτάτε τους υποψηφίους των κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) που εξευτέλισαν τον ελληνικό λαό, πούλησαν την Ελλάδα, δολοφόνησαν το μέλλον της χώρας, έδιωξαν τους νέους, αύξησαν τις αυτοκτονίες!
    Τώρα όμως είναι και κάτι άλλο που κρίνεται στις εκλογές, αν δηλαδή η Ευρώπη θα πάρει μέρος στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας. Και φυσικά τα κόμματα αυτά – ουρές των Αμερικάνων και των Γερμανών θα μας εμπλέξουν στον πόλεμο. Προσέξτε τί θα ψηφίσετε! Θα βάλετε μόνοι σας υπογραφή για τη θανατική σας καταδίκη. Αυτή τη φορά δεν είναι όπως οι άλλες, οι στιγμές είναι κρίσιμες πρέπει να ψηφίσουμε με σοφία! Όχι στους δούλους και στα φερέφωνα Αμερικάνων, Γερμανών και γενικά ξένων δυνάμεων. Ψηφίζουμε για την Ειρήνη του Κόσμου, να μείνει ο Κόσμος μας ανθρώπινος χωρίς νεοταξικές ατζέντες τις οποίες όλοι αυτοί οι μπλε, ροζ, πράσινοι εκπροσωπούν με την πολιτική και τη ζωή τους αφού υπηρετούν τα κόμματα της διαπλοκής, της ρεμούλας, της προδοσίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.