Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Παπαποστόλου για πλασματική πλασματική πτώση της ανεργίας στην Δ. Μακεδονία

1 Ιουνίου 2024
16:27
Ειλικρινά, υπάρχει έστω ένας “υπεύθυνος” της ΔΥΠΑ, που να πιστεύει, πως όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα “προγράμματα κατάρτισης” (και) μέσω smartphone με ανοιχτή ακρόαση, των 1000€ +…, μπορούν να βοηθήσουν μια περιοχή να αντιμετωπίσει το μέγα θέμα της ανεργίας; Ή απλά το “πλάνο”, έχει ως στόχο το τρίπτυχο, “ΚΕΚ – Education Pass – Διαγραφή κάρτας ανεργίας με παράλληλη πτώση του δείκτη της ανεργίας ; ” Πιο απλά, χρήματα σε ΚΕΚ (νομιμότατο εννοείται), χρήματα (και) σε ανέργους 10 ετών με οικογενειακό εκκαθαριστικό 35.000€ +…, πλασματική πτώση της ανεργίας.
Αν δε βρεθούν τρόποι δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, έστω και με μια μορφή επιδότησης, τα voucher’s του smartphone θα γίνονται απλά ένα ταξίδι στην Ιταλία ή μερικά φορέματα και παπούτσια Gant και μετά θα παίζουμε Kino μπας και μας λυπηθεί η θέα τύχη και θα βρίζουμε τους πολιτικούς.

2 σχόλια

  • Γιατί απευθύνεσαι στην ΔΥΠΑ;
    Παρακολούθησες κανένα από αυτά;
    Δίδαξες σε κάποιο από αυτά;
    Διαχειρίστηκες κανένα από αυτά τα προγράμματα;
    Γιατί δεν κοιτάς ως τοπικός θεσμικός παράγοντας, που έχεις λόγο στα αντίστοιχα χρήματα του ΣΔΑΜ.
    Για ρίξε μια ματιά στα ποσά που διατίθενται σε παρόμοια, άχρηστα κατά την άποψή σου, προγράμματα κατάρτισης στις εντάξεις έργων (https://eydam.gr/entaxeis/dikaii-ergasiaki-metavasi/) του ΕΥΔΑΜ.
    Θα διαπιστώσεις και ποιοι καρπώνονται τα ποσά, πέρα από τους καταρτιζόμενους που θα πάνε στην Ιταλία ή θα αγοράσουν το συνολάκι τους όπως ισχυρίζεσαι.
    Τι κάνεις ΕΣΥ για αυτό; Ούτε σε αυτό έχεις δυνατότητα παρέμβασης, παρότι αφορά στον τόπο σου και μετέχεις στην κατανομή των πόρων της ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ.
    Μόνο η απορρόφηση ενδιαφέρει.
    Κάνε λοιπόν πρόταση. Όχι μόνο κριτική.

  • Μακάρι και στην Κεντρική πολιτική σκηνή να είχαμε τέτοιους Αιρετούς συμπολίτες μας που σκέφτονται όπως ο κ. Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
    Αλλά μπερδεύομαι.
    Που να περάσουν τα Test τους.
    Ανεπαρκείς για εκεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι