Δυνατά μηνύματα αθλητισμού, μεγάλη συγκίνηση και αναμνήσεις κυριάρχησαν στο 1ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου 

1 Ιουνίου 2024
18:02
Κανένα σχόλιο

 

Δυνατά μηνύματα αθλητισμού, μεγάλη συγκίνηση και αναμνήσεις  κυριάρχησαν στο 1ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη.

Ένα  τουρνουά μνήμης  ενός αγαπητού ανθρώπου του ποδοσφαίρου, που έφυγε νωρίς.

Από τη μια οι εν  ενεργεία αθλητές  βετεράνοι  αθλητές,  προπονητές, παράγοντες, που δεν ξεχνούν τον φίλο τους και αδερφό τους, από την άλλη, τα μικρά παιδιά, το μέλλον του ποδοσφαίρου  της περιοχής μας και όχι μόνο, συνέθεσαν μια υπέροχη εικόνα, σε αυτήν την κυψέλη του αθλητισμού  που δημιουργήθηκε στο Λιάπειο γήπεδο  για να τιμηθεί ο Παύλος Μυροφορίδης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου  στο  Λιάπειο γήπεδο το 1ο  παιδικό τουρνουά στην μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Το Λιάπειο γέμισε από ζωή, παιδικές φωνές και χαμόγελα  το Σάββατο το πρωί. Ακαδημίες από τον Νομό Κοζάνης αλλά και από τη Θεσσαλονίκη έδωσαν το παρόν στο τουρνουά.

Ο αδερφός του Παύλου, Γιάννης Μυροφορίδης που διοργάνωσε αυτή  την  παιδική  ποδοσφαιρική  γιορτή   εμφανώς συγκινημένος  ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο να  πραγματοποιηθεί το τουρνουά , τις Ακαδημίες και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Μετά τους  φιλικούς αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών ακολούθησαν οι απονομές

Οι Ακαδημίες που συμμετείχαν..
Αχιλλέας Τριανδρίας
Foul Training
Ατρόμητος  Πτολεμαΐδας 
Τιτάν Σερβίων
Βυζαντινός Αετός
Α.Ε Κοζάνης
Α.Ο Κρόκου
Δαναοί
Μακεδονικός Κοζάνης
Μακεδονικός Σιάτιστας
ΠΑΟ Κοίλων
Τις απονομές  έκαναν ..
Γιώργος Δεληζήσης ποδοσφαιριστής του Άρη
Αλέκος Βοσνιάδης προπονητής της Καλλιθέας
Παύλος Κυριακίδης ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου
Γιάννης Αποστόλου πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης
Όλγα Πουταχίδου Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Αθλητισμού
Λύσανδρος Μεταξάς  Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης Οικονομικών &Νομικών Προσώπων
Ζήσης Μάρας πρώην πρόεδρος ΟΑΠΝ
Χρήστος Σάββας πρώην Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης
Κυριάκος Μιχαηλίδης  βετεράνος ποδοσφαιριστής
Ηλίας Τσιότσιας Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης
Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Ζήσης Πιτσιάβας
Παύλο δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ
 
φωτογραφίες κλικ 📸
https://matiesstasport.blogspot.com/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι