Ατρόμητος: Στην Πτολεμαΐδα το βασικό στάδιο προετοιμασίας

3 Ιουνίου 2024
00:59

 

Ατρόμητος ανακοίνωσε πως η προετοιμασία του για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου και ότι το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα, στο διάστημα 17-28 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

Σε ρυθμούς 2023/24 κινείται πλέον η ομάδα μας και μετά τη συμφωνία με τον Πάμπλο Γκαρσία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, τέθηκε επί τάπητος ο προγραμματισμός για την καλοκαιρινή προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. Η διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων θα αρχίσει από τις 26 Ιουνίου, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε γκρουπ για την πιο εύρυθμη εξέλιξη της διαδικασίας, ενώ μεγάλο μέρος των εργομετρικών θα πραγματοποιηθεί στο Μαζαράκη, που παρέχει όλες τις απαιτούμενες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές και το ιατρικό τιμ.

Η πρώτη προπόνηση και ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος – Άγγελος Ράμφος. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο στην Πτολεμαΐδα, με την ομάδα μας να φιλοξενείται στο πολυτελές ξενοδοχείο “Hotel Pantelidis”, που προσφέρει όλες τις ανέσεις για την πιο απαιτητική περίοδο για έναν αθλητή μέσα στη διάρκεια μιας σεζόν.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι