Εργαστήριο για τα Εργασιακά Δικαιώματα των Γυναικών από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας

3 Ιουνίου 2024
11:43
Κανένα σχόλιο

 

 

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνει τη διοργάνωση εργαστηρίου με θέμα τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου περιλαμβάνει:

  • Εισαγωγή στα εργασιακά δικαιώματα, ορισμός και ιστορική εξέλιξη.
  • Συζήτηση για την ισότητα των φύλων στον εργασιακό χώρο, εστιάζοντας σε διακρίσεις, την ισορροπία εργασίας-ζωής και τις άδειες μητρότητας.
  • Αντιμετώπιση της παρενόχλησης και της βίας στον εργασιακό χώρο, με έμφαση στα νομικά δικαιώματα και τις πρακτικές πρόληψης.
  • Ενδυνάμωση των γυναικών μέσω εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.
  • Ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών για την ενίσχυση της αλληλοϋποστήριξης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους και να ενδυναμωθούν στον εργασιακό τους χώρο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 15/06/24.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Συμβουλευτικό Κέντρο στο 2385024081 ή μέσω email στο [email protected]

Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση της ισότητας και την υποστήριξη των γυναικών στον εργασιακό χώρο.

 

Ενημερωτικά:

Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας*

Τυρνόβου 6, Φλώρινα Τ. 2385024081-83

Email: [email protected]

Blog: http://womenaidflorina.blogspot.gr/

FB: https://www.facebook.com/symvouleutikokentroflorinas

 

*Η επικείμενη δράση συγκαταλέγεται στο γενικότερο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, που διοργανώνει το Συμβουλευτικό Κέντρο, γύρω από τα ζητήματα της έμφυλης βίας, καθώς και στην πρόληψη του φαινομένου σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας εντάσσεται στο Δίκτυο υποστηρικτικών δομών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΓΓΙΑΔ). Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2021-2027.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.