Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στη Θάσο με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

3 Ιουνίου 2024
12:05

 

Επίσκεψη στη Θάσο πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, που στελέχωσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι  Βουλευτές Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πασχαλίδης και Αγγελική Δεληκάρη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Θάσου Δημήτρης Μανίτσας και τοπικά κομματικά στελέχη.

Συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Θάσου Ελευθέριο Κυριακίδη και συνεργάτες του, τα μέλη του κλιμακίου πραγματοποίησαν διαδοχικές επισκέψεις στο Δημαρχείο, όπου ενημερώθηκαν για την εξασφάλιση 40 εκ. ευρώ, την τελευταία τετραετία, από τη δημοτική αρχή, για την υλοποίηση σύγχρονων έργων υποδομής τα οποία εκτελούνται ή σχεδιάζονται, στο Λιμεναρχείο, στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Ακολούθως περπάτησαν στην κεντρική αγορά, όπου συνομίλησαν με πολίτες του νησιού, ενώ επισκέφθηκαν το αρχαιολογικό μουσείο και την έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται στο “Καλογερικό”, με τίτλο «50 χρόνια κατοχής του 40% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας από τα Τουρκικά στρατεύματα».

Η περιοδεία συνεχίστηκε με επισκέψεις στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου, στο Κέντρο Υγείας, όπου υπήρξε ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα και τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, στο Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό όπου στεγάζεται και το μουσείο μελιού, ενώ ολοκληρώθηκε στα Λιμενάρια.

Ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε λόγο για «ουσιαστικές και γόνιμες» συναντήσεις, τονίζοντας ότι «σε κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας βλέπουμε την αναπτυξιακή δυναμική που έχει πετύχει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και συναντούμε ανθρώπους δημιουργικούς, που μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία. Αρκεί να υπάρξει σταθερότητα». Γι’ αυτό, συνέχισε: «Στέλνουμε μήνυμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με τη Νέα Δημοκρατία να εγγυάται τη δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη».

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Ένα σχόλιο

  • Μια και είναι αργοσχολος σαν υπουργός ,άρχισαν οι διακοπές
    Καλό να πληρώνεσαι και να στέλνεις φωτογραφίες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι