Δήμος Βοΐου: Με ακόμη ένα μικρό ανατρεπόμενο όχημα piaggio porter ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου Βοΐου αξίας 26.100 ευρώ

3 Ιουνίου 2024
15:08
Κανένα σχόλιο

Παραδόθηκε στο Δήμο Βοΐου ένα καινούριο φορτηγό όχημα με ανατροπή για τις ανάγκες του Δήμου Βοΐου μικτού βάρους 2,5 κ.μ. Το νέο όχημα με τις μικρές διαστάσεις, τη μεγάλη οδηγική ευελιξία και την ικανοποιητική χωρητικότητα θα μπορέσει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τις καθημερινές ανάγκες τόσο των τεχνικών συνεργείων όσο και της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βοΐου.

Το κόστος της προμήθειας χρηματοδοτήθηκε στο σύνολό του από το Ε.Α.Π. Τοπικού Πόρου και ανέρχεται σε 26.100 ευρώ, φέροντας όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις, πιστοποιητικά κατασκευής και καταλληλότητας χρήσης σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Χρήστος Ζευκλής, δήλωσε πως “Ο Δήμος Βοΐου απέκτησε ένα νέο όχημα με καταπληκτική ευελιξία και ευκολία χρήσης σε αστικά περιβάλλοντα , διευκολύνοντας τους ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους. Θα αποτελέσει πολυεργαλείο για τις υπηρεσίες καθαριότητας και τεχνικών έργων του Δήμου μας. Ως Διοίκηση παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, με την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους δημότες μας  και την παράλληλη εξοικονόμηση δημοτικών πόρων”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.