Παναγιώτης Μάργαρης: “Είναι κάποιες πόλεις που έχουνε ωραία αύρα… Μια από αυτές είναι η Κοζάνη, η οποία είναι μια ιδιαίτερη πόλη και ανέκαθεν είχε σχέση με τον πολιτισμό…” – Πρεμιέρα της μουσικής παράστασης “Λόγος Λαϊκός”, το Σάββατο 8/6, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

4 Ιουνίου 2024
11:23
Κανένα σχόλιο

“Για εμένα ήταν μια πρόκληση να ενώσω την κλασική κιθάρα με τη λαϊκή μουσική μας παράδοση…” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ και το δημοσιογράφο Αντώνη Μαυρίδη.
“Υπάρχουν μεγάλα αριστουργήματα κλασικών λαϊκών συνθετών και ποιητών. Αυτό το τόλμημα, θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, με την Πρεμιέρα μας στην Κοζάνη, το Σάββατο στις 8 Ιουνίου…” ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει στην Κοζάνη και τους ανθρώπους της: “Είναι κάποιες πόλεις που έχουνε ωραία αύρα… Μια από αυτές είναι η Κοζάνη, η οποία είναι μια ιδιαίτερη πόλη και ανέκαθεν είχε σχέση με τον πολιτισμό…”.
Η πρεμιέρα της μουσικής παράστασης “Λόγος Λαϊκός”, με τον Παναγιώτη Μάργαρη και τη Φωτεινή Βελεσιώτου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.


Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας, ως εξής:
https://www.more.com/music/panagiotis-margaris-foteini-velesiotou-kozani/
– ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ (Ιπποκράτους 8, Κοζάνη)
– Τηλεφωνικά στο 2461 050815 (με δωρεάν παράδοση στο χώρο σας)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: https://www.youtube.com/watch?v=5AQqXPx78Ao

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι