Δήμος Κοζάνης: Παράταση έως τις 21 Ιουνίου 2024 για την Εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

5 Ιουνίου 2024
13:07
Κανένα σχόλιο

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Εσωτερικών, με την οποία παρατείνεται έως τις 21 Ιουνίου η προθεσμία εφαρμογής του «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το άρθρο 1 της νέας ΚΥΑ:

Οι προθεσμίες της περ. α της παρ. 2 του άρθρου 1 του κεφαλαίου τετάρτου της υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΔΑΟ-ΚΑ/55904/2019/19-05-2023 (Β’ 3475) κοινής υπουργικής απόφασης παρατείνονται από την λήξη τους έως και την 21η Ιουνίου 2024.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι