kozan.gr: Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5/6 την Κοζάνη – Συνάντηση με δικηγορικό σύλλογο, συμβολαιογράφους και μηχανικούς της περιοχής για θέματα του Κτηματολογίου

5 Ιουνίου 2024
15:29

 

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης επισκέφτηκε την Τετάρτη 5/6 το μεσημέρι την Κοζάνη και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στη ΖΕΠ, με κυρίαρχο θέμα την ψηφοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας. Παράλληλα είχε συνάντηση με το δικηγορικό σύλλογο, συμβολαιογράφους και μηχανικούς της περιοχής για θέματα του Κτηματολογίου.

21 σχόλια

  • Γιαυτα καλοί είστε. Τίποτα δεν άλλαξε. Ο Κασαπίδης συνεχίζει στην Περιφέρεια. Εκείνος τουλάχιστο δεν κοκορεύονταν.Ετούτοι λόγια και έξοδα. Από το πρωί ως το βράδυ δούλευαν στον Κασαπίδη.

    • μα ο Κασαπίδης για αυτό δε βγήκε επειδή δεν κοκορεύονταν , για να το πω πιο σωστά επειδή δεν προβάλλονταν.
      Τούτοι εδώ με δελτια τύπου και συναντήσεις άνευ ουσίας το παίζουν κάποιοι. Ευτυχώς τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα οπότε δε γλυτώνει κανείς

  • 6 χρόνια μετά την βιαία απολιγνητοποίηση και τον εξανδραποδισμό του πληθυσμού και κυρίως των νέων, οι κυβερνώντες έρχονται με θράσος και συνεχίζουν να χαϊδεύουν την πλάτη στους τοπικούς άρχοντες οι οποίες συμπράττουν στην καταδίκη της περιοχής μας.
    Μετά την αποφασισμένη παραγωγή ενέργειας από σκουπίδια και την μονάδα σιδηροχρωμίου της Ελλημέτ Α.Ε. σε Φτελιά και Δρέπανο, η περιοχή θα καταντήσει ΧΩΜΑΤΕΡΗ κι επικίνδυνη για την υγεία των κατοίκων της, την ώρα που μας τάζουν εργοστάσια υδρογόνου, αυτοκινητοβιομηχανίες και εργοστάσιο μπαταριών…
    Οι τοπικοί άρχοντες θα περίμενα να τρίζουν τα δόντια όποιου κυβερνητικού επισκέπτονταν την περιοχή μας αλλά φευ…
    Το κακό ξεκίνησε από την αδράνεια του Κασαπίδη που έπρεπε να καταγγείλει άμεσα, μόλις έγιναν οι εξαγγελίες, το κυβερνητικό έγκλημα της απρογραμμάτιστης και βιαίας απολιγνητοποίησης και φοβάμαι πως θα συνεχιστεί κι επί Αμανατίδη ο οποίος γύρισε στο μαντρί και θα επιδιώξει περισσότερο την προσωπική του ανάδειξη εντός του κόμματος παρά να βοηθήσει την περιοχή μας.
    ΚΟΖΑΝΗ ΤΕΛΟΣ.

  • Αν έβαζες τώρα ανεξάρτητε δεν θα έβγαινες. Ανακατέψες όλους για να βγείς. Δεξιοί αριστεροί Κινάλ. Μπέρδεψες όλους για την Περιφέρεια. Στο τέλος θα δούμε.

  • Μπήκε στη ΝΔ για να βγει ο Κασαπίδης και να πάει στην Περιφέρεια. Μπήκε μετά στην Περιφέρεια για να βγει ο Κασαπίδης. Αυτή η ΝΔ και οι γύρω είναι οι χειρότεροι.

  • Γειά σου Καραθανάση, τους έχεις επισκιάσει όλους ,Περιφερειαρχη,Εκτελεστικό, Αντιπεριφερειαρχη ,πρώην Υφυπουργό.
    Εισαι ο νέος Πιερακάκης της Περιφέρειας

  • Ο Μιχαλάκης πηρε άφεση αμαρτιών απ τα τεμπη η δεν ήταν υφυπουργός? Αν εισαι παιδι του σωλήνα ε???? Όλα γίνονται!!! Αλλά είναι made in Βαρβιτσιώτης αυτός !!! Ζητώ η ΝΕα δημοκρατία!

  • O ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΒΓΗΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΑΤΑΚΙΑ

  • Συνάντηση για θέματα κτηματολογίου, και στο τραπέζι δεν υπάρχει ούτε φάκελος ούτε ντοσιέ, ούτε χαρτιά, ούτε ένα lap top….τίποτα απολύτως τουρίστες που βγάζουν κάποιες φώτο να δείχνουν ότι δήθεν εργάζονται.

  • Καμία συνάντηση με συμβολαιογράφους δεν έγινε .Απλά κλήθηκαν οι γνωστοί/ες της παράταξης και δεν έγινε καμιά ενημέρωση για θέματα που αφορούν το κτηματολόγιο.Αν ήθελε να ενημερώσει τους συμβολαιογράφους που υποφέρουν από τις πλατφόρμες που έχει δημιουργήσει έπρεπε να γίνει θεσμικά

    • Όλα για τη φιέστα και το θεαθήναι!! Ονομάζονται εκπρόσωποι συλλόγων (πχ συμβολαιογράφων) απλοί παριστάμενοι και δη ημέτεροι, τους λένε όσα θέλουν ν ακούσουν και η ζωή συνεχίζεται!! Εν τω μεταξύ κατέστρεψαν και το Κτηματολόγιο με τις δήθεν ψηφιακές διευκολύνσεις κι όσους αναγκαστικά εμπλέκονται μ αυτό (πολίτες, επαγγελματίες, ακόμη και τους εργαζόμενους σ αυτό) και το παρουσιάζουν ως μέγα έργο, άξιο διαφήμισης!

  • Τώρα όλοι οί υπουργοί και Ο πρωθυπουργός καθημερινά στην Δυτική Μακεδονία μετά της εκλογές μην τον είδατε τον Παναγή!!!! Μετά μην γκρινιάζετε που θα γίνει χαμός σε όλα!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι