Παρουσίαση του νέου βιβλίου «Τα Σκόρπια Φύλλα του Χρόνου», του Θωμά Τσαβδαρίδη, την Κυριακή 16 Ιουνίου

6 Ιουνίου 2024
09:54
Κανένα σχόλιο
Αγαπητοί φίλοι της λογοτεχνίας,
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου «Τα Σκόρπια Φύλλα του Χρόνου», του Θωμά Τσαβδαρίδη.
Ένα έργο που θα σας ταξιδέψει βαθιά μέσα στον κόσμο της ανθρώπινης ψυχής και των αιώνιων αληθειών της φύσης.
Περίληψη του Βιβλίου:
Στην αγκαλιά ενός απέραντου δάσους, όπου οι σκιές φλυαρούν με απόκοσμα μυστικά και η φύση αναπνέει αιώνια αλήθεια, ένα απομονωμένο αγροτόσπιτο κρύβει τα ίχνη ενός παρελθόντος που αρνείται να ξεχαστεί. Εδώ, η ιστορία έχει πάψει να είναι απλά μια σειρά γεγονότων· γίνεται η ψυχή μιας ζωής που έχει δει και έχει ζήσει περισσότερα από όσα οι περισσότεροι τολμούν να φανταστούν.
«Τα Σκόρπια Φύλλα του Χρόνου» δεν είναι απλώς ένα βιβλίο· είναι ένα ταξίδι μέσα από τις εποχές της ανθρώπινης ψυχής. Μέσα από τις σελίδες του, ο αναγνώστης βυθίζεται σε έναν κόσμο όπου κάθε ανάσα της φύσης αφηγείται μια ιστορία, κάθε σκιά κρύβει ένα μυστήριο, και κάθε χτύπος καρδιάς αντηχεί τις αλήθειες που έχουν χαθεί στον χρόνο.
Ο πρωταγωνιστής αναδύεται ως η φωνή της εμπειρίας, της απώλειας και της ελπίδας, προσκαλώντας τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι που είναι τόσο μαγικό όσο και ανθρώπινο. Η ιστορία του είναι ένας ύμνος στη δύναμη της μνήμης, στο ανεξίτηλο σημάδι που αφήνουν οι άνθρωποι στις ζωές μας, και στο αναπάντεχο φως που βρίσκεται στο τέλος κάθε διαδρομής.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί:
την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, ώρα 11.30 π.μ.
στο αμφιθέατρο «Πέτρος Τόττης» του
επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας, οδός Γουμεράς 6
στην Πτολεμαΐδα
Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη μαγεία της αφήγησης, να εξερευνήσετε τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και να αγκαλιάσετε τις απανταχού αλήθειες που μας ενώνουν όλους.
Εκδόσεις Φυλάτος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι