Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Συνέδριο “EduTechSummit& Expo”

6 Ιουνίου 2024
10:37
Κανένα σχόλιο

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στο Συνέδριο της “EduTechSummit&Expo” (https://www.edutechexpo.gr/to-synedrio), που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 01 και 02 Ιουνίου 2024. Ο Επίκουρος Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και Διευθυντής του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Μενέλαος Τζιφόπουλος, σε συνεργασία με την Αντιπρύτανι Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Ολιστικής Μέριμνας και Πρόεδρο του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., καθηγήτρια κ. Ελένη Γρίβα και τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, καθηγητή κ. Παντελή Αγγελίδη, παρουσίασε στη συνεδρία “Onlinelearningforlife”, την εισήγηση με θέμα: “Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας δίνει δύναμη στο μέλλον…: Αναβάθμιση και ανανέωση πράσινων, ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων μέσα από το παράδειγμα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.”. Μέσω της εισήγησης δόθηκαν σημαντικά στοιχεία για τον δυναμικό ρόλο του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας ως στρατηγικού εταίρου στη μετά-λιγνίτη εποχή, την εποχή της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης. Η σημαντική συμβολή του ΠΔΜ συνδέθηκε με τα καινοτόμα και πολυάριθμα προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης που προσφέρει το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου σε θέματα κυκλικής οικονομίας, πράσινης ανάπτυξης και μετάβασης και ψηφιακών τεχνολογιών στη λογική της ισχυροποίησης και ανανέωσης των επαγγελματικών δεξιοτήτων ανέργων και εργαζομένων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.