Με μεγάλη επιτυχία και σε μια κατάμεστη από θεατές αίθουσα, δόθηκε χθες Τετάρτη στο Βελβεντό στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η παράσταση της θεατρικής ομάδας Ονειρόdrama “Περπιρόπουλος ο Μέγας”

6 Ιουνίου 2024
11:18
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία και σε μια κατάμεστη από θεατές αίθουσα, δόθηκε χθες Τετάρτη στο Βελβεντό στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η παράσταση της θεατρικής ομάδας Ονειρόdrama “Περπιρόπουλος ο Μέγας” του Μιχάλη Πιτένη σε σκηνοθεσία του Γιώτη Βασιλειάδη.

Το κοινό καταχειροκρότησε στο τέλος της παράστασης και οι κριτικές ήταν εξαιρετικές. Ήταν μια άρτια δουλειά ενός ερασιτεχνικού θιάσου με αποτέλεσμα επαγγελματικών προδιαγραφών, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει το Ονειρόdrama.
Το Ονειρόdrama ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βύζα και την αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού κα. Φαρμάκη, καθώς η παράσταση ήταν προσφορά της περιφέρειας και έδωσε την ευκαιρία στη θεατρική ομάδα να “ταξιδέψει” στην περιφέρεια φέρνοντας το θέατρο κοντά σε ένα κοινό που δεν έχει εύκολη πρόσβαση και “διψάει” για  ποιοτικές παραστάσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι