Δικαιώθηκε στο Εκλογοδικείο η εκλογή του βουλευτή Σ. Παπασωτηρίου – Απορρίφθηκε η ένσταση

6 Ιουνίου 2024
14:03
Παραμένει βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ ο Σταύρος Παπασωτηρίου, καθώς το Εκλογοδικείο απέρριψε την ένσταση του α΄ αναπληρωματικού βουλευτή της ίδιας εκλογικής περιφέρειας Ιωάννη Αντωνιάδη κ.λπ. κατά του εκλεγέντα βουλευτή.
Mε αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο βουλευτής Φλώρινας έγραψε: “Δικαίωση. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και στήριξαν την προσπάθεια μου! Αφήνω πίσω μου όλους αυτούς που τόσο καιρό με διάφορες συκοφαντίες καλλιεργούσαν φήμες και προσδοκούσαν σε άλλα πράγματα.
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΆ ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΜΌΝΟΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!”.

3 σχόλια

  • Κανεναν δεν ενδιαφερει.. ουτε καν αυτους ποτ σας ψηφισαν..Δικαιωση για ποιον; τον λαο; ουτε καν.. για πειτε λοιπον ενα χρονο τωρα τι κανατε για τη Φλωρινα; Ποιο μεγαλο ή μικρο εργο συνδεθηκε με το ονομα σας; Κανενα.. Αδιαφορος λοιπον

  • Αυτό μας έλειπε . Έναν άξιο άνθρωπο και πολιτικό έχει ν αναδείξει η Φλώρινα και η Δυτ. Μακεδονία.
    Αν δεν είχε δικαιωθεί έπρεπε να μεταναστεύσουμε μικροί και μεγάλοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι