Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: Κοζάνη: H τρύπα στο οδόστρωμα απέναντι από το 8ο Δημοτικό σχολείο που ανοίγει ξανά και ξανά

6 Ιουνίου 2024
16:47
Σας στέλνω το παραπονό μου σε σχέση με μια τρύπα που έχει ανοίξει στο οδόστρωμα απέναντι από το 8ο Δημοτικό σχολείο και ενώ έχουμε πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο δεν κάνει κανείς τίποτα.
Αυτή η κατάσταση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ανοίγει η τρύπα ρίχνουν λίγη άσφαλτο από πάνω και όλα καλά….πριν από 3 χρόνια, μια ήμερα που έβρεχε, ενώ περπατούσε η κόρη μου, 4 ετών τότε, σταμάτησε σε αυτό σημείο και άνοιξε η τρύπα εκείνη ακριβώς την στιγμή. Ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε. Ειδοποίησα τον Δήμο με αποτέλεσμα κάποια στιγμή μετά από καιρό να έρθουν να το φτιάξουν…αλλά για άλλη μια φορά πρόχειρα γιατί φυσικά η τρύπα όλα αυτά τα χρόνια ανοίγει ξανά και ξανά.
Και φτάνουμε στο σήμερα όπου εδώ και ένα μήνα έχουμε ειδοποιήσει πολλάκις τον Δήμο αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει κάτι. Τι περιμένουμε ακριβώς να πέσει να τραυματιστεί κάποιο παιδί του σχολείου ή της γειτονιάς?

5 σχόλια

  • Αυτές οι επικίνδυνες για την κυκλοφορία τρύπες εμφανίζονται πάνω από τα δίκτυα της ΔΕΥΑΚ είτε λόγω διαρροών είτε λόγω προχειρων αποκαταστασεων στις τομές του οδοστρώματος από τα συνεργεία της επχειρησης

  • 2 είναι οι πιθανές αιτίες….η υπάρχουν σεντούκια με λίρες η τα τούνελ που άνοιξαν κρυφά οι Γερμανοί για να μας πάρουν το λιγνίτη, άρχισαν να πέφτουν (γιατί εδώ και χρόνια για όλα τα κακά της Ελλάδος, φταίνε οι Γερμανοί)..

  • Η επιδιόρθωση μιας τέτοιας λακκούβας απαιτεί άνοιγμα, καθάρισμα, έλεγχο αν υπάρχει ροή νερού, μπάζωμα, συμπύκνωση και μετά άσφαλτο. Δηλαδή θέλει δουλειά. Είδατε ποτέ εσείς Μαλούτα & Ιωαννίδη ν’ ασχολούνται με την πόλη;

    Τέτοιες λακκούβες έχουν επίσης η Κασομούλη και η Γκέρτσου, ο βασικός νότιος άξονας της πόλης. Αλλά δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ σωστά, γιατί, αν και όταν κλείσει ο νότιος άξονας, η πόλη θα πάθει έμφραγμα. Μαλούτας & Ιωαννίδης αδιαφόρησαν επιδεικτικά, παρέα με τον Κασαπίδη. Τώρα περιμένουμε τι θα κάνει ο Κοκκαλιάρης, παρέα με τον Αμανατίδη.

  • Έχει περάσει το εξάμηνο προσαρμογής μια απο τα ίδια σα να είναι πάλι δήμαρχος ο μαλούτας δεν κινείτε φίλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι