Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου: Η Ψήφος Σας, Η Δύναμή Μας – Στηρίξτε το ΠΑΣΟΚ για μια Δυνατή Ελλάδα στην Ευρώπη (Γράφει η Έφη Κατσόγιαννου Τριανταφύλλου)

6 Ιουνίου 2024
19:12
Κανένα σχόλιο

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, σας απευθύνω αυτή την πρόσκληση ενόψει των Ευρωεκλογών της 9η Ιουνίου. Οι εκλογές αυτές δεν αφορούν μόνο το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και το μέλλον της χώρας μας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επηρεάζει καθοριστικά την οικονομία, την κοινωνία και την καθημερινότητά μας, μέσα από τις αποφάσεις και τις πολιτικές που υιοθετεί.

Η συμμετοχή μας στις Ευρωεκλογές είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί η δυνατή φωνή της Ελλάδας στις Βρυξέλλες. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο αφορούν άμεσα την ανάπτυξη, την απασχόληση, την εκπαίδευση, το περιβάλλον και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή μας. Είναι κρίσιμο να στείλουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αντιπροσώπους που θα προασπίσουν τα συμφέροντά μας και θα εργαστούν για ένα καλύτερο πάρον αλλά και για το καλύτερο μέλλον που οφείλουμε στις επόμενες γενιές.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η λύση. Με ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο, με υποψήφιους ανθρώπους με ισχυρά βιογραφικά, που έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα από τη δουλειά τους και την ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνία. Άτομα με εμπειρία, γνώση και αφοσίωση, με κατανόηση των αναγκών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας και η Ευρώπη. Με αυτούς τους υποψηφίους, το ΠΑΣΟΚ εγγυάται μια δυνατή φωνή για την Ελλάδα στην Ευρώπη, ικανή να προασπίσει τα συμφέροντα της χώρας μας και να συμβάλλει στη δημιουργία μιας ανθεκτικής και πιο δίκαιης κοινωνίας.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα μέσα από τις περιοδείες και τις συζητήσεις μας με ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, αναδεικνύονται καθημερινά τα σοβαρά ζητήματα που βιώνει η χώρα. Ένα από τα εθνικά ζητήματα, αποτελεί το δημογραφικό. Την κρισιμότητα του αποτυπώνουν οι στατιστικές. Η γήρανση του πληθυσμού, η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό για εργασία, η ακρίβεια, το ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας, απειλούν το μέλλον της Ελλάδας, με επιπτώσεις στην οικονομία, την κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια. Όλοι εμείς, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεσμευόμαστε στην προώθηση πολιτικών που θα στηρίξουν τη νέα γενιά, τις νέες οικογένειες, θα ενισχύσουν την κοινωνική πρόνοια και θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Σας καλώ λοιπόν να συμμετάσχετε ενεργά στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου στηρίζοντας το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που επιλέγει το δρόμο της Πολιτικής και όχι του life style και των social media, αλλά βγαίνει στην κοινωνία, μιλά στην κοινωνία, ζει και αγωνίζεται μέσα στην κοινωνία.

Η ψήφος σας είναι η δύναμή σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη για να διαμορφώσετε το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ψηφίστε για την πρόοδο και την ευημερία. Ψηφίστε για τη δημοκρατία.

Με εκτίμηση,

Έφη Κατσόγιαννου Τριανταφύλλου
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ

Μείνετε συντονισμένοι