Σε πλήρη ετοιμότητα ο υπηρεσιακός μηχανισμός της ΠΕ Κοζάνης ενόψει ευρωεκλογών

6 Ιουνίου 2024
18:36

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο υπηρεσιακός μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ο οποίος λειτουργεί με εντατικούς ρυθμούς έχοντας ως στόχο την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου 2024.

 

 

9 σχόλια

  • Όλα για το θεαθηναι και για το φαίνεσθαι….!!!! Τα αποτελέσματα τα βγάζει ένα σύστημα και τίποτα άλλο και ο κοσμακης νομίζει πως έχει την ελευθερία και δύναμη της ψήφου η της αποχής…καημενε κοσμακη πως σε πλανανε.

  • Περιμένατε τον Αμανατίδη για αλλαγή. Να μία αλλαγή,τα εκλογικά συνεργεία.Οι πρόσφατες μετακινήσεις των υπαλλήλων άλλη μεγάλη αλλαγή.

  • Να τους δώσετε και πετσέτες να σκουπιζουν τον ιδρώτα τους . 2000 έκαστος και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα φτύνουν αίμα για να πάρουν αυτά τα χρήματα και αν ποτέ τα πάρουν θέλουν να διαφημίζουν ότι δουλεύουν κιόλας

  • Άμα ποτέ αποφασίσει το κράτος να καταργήσει αυτό το σύστημα κατασπατάλησης χαρτιού, πλαστικού, και κάθε πάσης φύσης προεκλογικού υλικού όπως ψηφοδέλτια κτλ και το γυρίσουμε στην ψηφιακή εκλογή εκπροσώπων μας και εντός και εκτός, τότε μόνο θα αλλάξουν και όλες αυτές κολλημένες νοοτροπίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι