Σε Κιλκίς και Πολύκαστρο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Λευτέρης Ιωαννίδης – Συνάντηση με τους δυο Δημάρχους της περιοχής και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ

6 Ιουνίου 2024
22:35
Κανένα σχόλιο

Στην ΠΕ Κιλκίς και συγκεκριμένα στους δύο δήμους Παιονίας και Κιλκίς βρέθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΟΣΜΟΣ Λευτέρης Ιωαννίδης. Ο κ. Ιωαννίδης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη στο Πολύκαστρο και με τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στην πρωτεύουσα του νομού καθώς και με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Κιλκίς Χρήστο Χατζημλάδη. Τον κ. Ιωαννίδη συνόδευε ο συνυποψήφιος Πάνος Γρέδης.

Τα βασικά σημεία της Εθνικής Πράσινης Συμφωνίας που προτείνει το ΚΟΣΜΟΣ πρωταγωνίστησαν στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Κιλκίς, ο οποίος μετέφερε στον κ. Ιωαννίδη την ανησυχία του για την μεγάλη μείωση του πληθυσμού της περιοχής και την ανάγκη να μείνει ο κόσμος στα χωριά και στην ύπαιθρο. Συζήτησαν ακόμη για τα προγράμματα κυκλικής οικονομίας που επιθυμεί να εφαρμόσει ο Δήμος και το νέο έργο του διυλιστηρίου νερού που θα βοηθήσει σημαντικά την περιοχή. Ο κ. Ιωαννίδης κάλεσε τον κ. Κυριακίδη να εντάξει στον σχεδιασμό του ενεργειακές αναβαθμίσεις και να επενδύσει στις ενεργειακές κοινότητες προκειμένου η μείωση κόστους να είναι ένα έναυσμα να κρατήσει τους πολίτες στις περιοχές τους.

Προηγήθηκε στο Πολύκαστρο η συνάντηση με τον Δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα όπως η σιδηροδρομική γραμμή που διέρχεται από την περιοχή που δυστυχώς εδώ και τρία χρόνια η κυκλοφορία γίνεται από την παλιά γραμμή. Ένα μεγάλο πρόβλημα για την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Ευζώνων που μόνο Εθνική Οδός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αρκεί να φανταστεί κανείς πως πρόκειται για δρόμο εισόδου της χώρας και έχει αφεθεί στην τύχη του με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα τροχαία.

Θέματα επιχειρηματικότητας συζητήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Κιλκίς Χρήστο Χατζημλάδη και τον Διευθυντή του φορέα Γιώργο Ηλιάδη. Η βιομηχανική περιοχή Κιλκίς είναι η μεγαλύτερη ΒΙΠΕ μετά την Αθήνα με εγκατεστημένες πολυεθνικές μεγάλες εταιρείες. Η υποστήριξη του ΕΒΕ στις επιχειρήσεις για ένταξη σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης τέθηκε στο τραπέζι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι