Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο  forum για την Ελληνική Γλώσσα και τον Ελληνικό πολιτισμό στη Βοστώνη

7 Ιουνίου 2024
09:29
Κανένα σχόλιο

 Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στο forum  για την Ελληνική Γλώσσα και τον Ελληνικό πολιτισμό στο Maliotis Cultural Center που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 10ου Θερινού Πανεπιστημίου, από τις 4 έως τις  9 Ιουνίου 2024, στη Βοστώνη.

Η Αντιπρύτανις Διεθνών Σχέσεων Εξωστρέφειας και Ολιστικής Μέριμνας, καθηγήτρια Ελένη Γρίβα και οι καθηγητές του ΠΔΜ, κ Κώστας Ντίνας και κ. Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος παρουσίασαν εισηγήσεις και συμμετείχαν σε διάφορες δράσεις κατά τη διάρκεια του εξαήμερου   forum, όπου επισημάνθηκε  η  σημαντική συμβολή του ΠΔΜ  στην ελληνόγλωσση παιδεία και στον ελληνικό πολιτισμό  στην ομογένεια.  Επίσης, πραγματοποιήθηκαν  συναντήσεις με  τον γενικό πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη, κ Συμεών Τέγο,  και στελέχη  των ελληνόγλωσσων προγραμμάτων στα Charter schools της Αμερικής.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.