Υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου για την ανακαίνιση των Κ.Ε.Π. του Δήμου Σερβίων

7 Ιουνίου 2024
11:39

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, υπέγραψε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων τη σύμβαση για την προμήθεια και εφαρμογή εξοπλισμού και υλικών ανακαίνισης στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 58.748,72 ευρώ με το Φ.Π.Α.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», το οποίο υποστηρίζεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο, και ο κ. Δημήτριος Τσαράβας, νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ανάδοχου, καθώς και στελέχη του Δήμου Σερβίων.

Η σύμβαση προβλέπει την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών τριών Κ.Ε.Π. του Δήμου (Σερβίων, Τρανοβάλτου, Λιβαδερού), με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο κ. Ελευθερίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη του έργου, τονίζοντας τη σημασία της ανακαίνισης για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και την ενίσχυση της λειτουργικότητας των Κ.Ε.Π.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.