Θ. Μουμουλίδης για Σ. Κασσελάκη: “Απόκτησε, χωρίς ίχνος αγώνων, Κόμμα. Αριστερό”

7 Ιουνίου 2024
12:44
Έχει χρήμα. Δεν το κρύβει. Αγόρασε πανάκριβο σπίτι στο Κολωνάκι. Φρόντισε να το μάθουμε και να το “επισκεφτούμε”[έστω μέσω των social media]. Έχει σκύλο και μας τον συστήνει σε κάθε ευκαιρία
Απόκτησε χωρίς ίχνος αγώνων Κόμμα. Αριστερό! Δικό του κόμμα, προσωπικό. Γιατί να μην γιορτάσει τις επιτυχίες του με την οικογένειά του στο Σύνταγμα. “Με σημαίες και με ταμπούρλα”. Άλλωστε τι συμβολίζει το Σύνταγμα παρά μια μεγάλη Εθνική Κατάκτηση. και ορθά , κάθε μεγάλη κατάκτηση στο Σύνταγμα πρέπει να γιορτάζεται. Κακόμοιρη Ευρώπη. Το μέλλον σου, σιωπή.
Ανακάλυψες την Αμερική και ιδού τα αποτελέσματα. Καλή ψήφο σε όλους. Συμμετέχουμε. Ψηφίζουμε όσους με συνέπεια πορεύονται. Αλλάζουμε… Η Αριστερά στο Επίκεντρο των επιλογών της ψυχής μας.

14 σχόλια

  • Σιγά … το αριστερό κόμμα Ο ΣΥΡΙΖΑ !!

    Ο καμένος ΑΛΕΞΗΣ, το «Ψυχοπαίδι» της Μέρκελ και το ντελίβερι μπόι των Αμερικανών.
    -ο ΤΣΙΠΡΑΣ που ονόμαζε «ετερόκλητο όχλο» τους Δυτικομακεδόνες των συλλαλητηρίων !!
    -ο επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς και Ευρωβουλευτής, Ζαν Λυκ Μελανσόν για τον Αλέξη Τσίπρα «Από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής» info-war.gr.

  • Απόκτησε χωρίς ίχνος αγώνων Κόμμα; αλήθεια;
    Ωραία αντίληψη για τις εκλογικές διαδικασίες έχετε

    • Είναι που νιώθουν δημοκράτες …αλλά αν δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα το καταγγέλουν και φεύγουν …καλό δρόμο σύντροφε αλλά καλύτερα να ασχοληθείς και λίγο με το νέο κόμμα και άσε μας εμάς στη μοίρα μας…

  • Στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, μετά από εκλογική διαδικασία, εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν απέκτησε κόμμα. Τ κόμματα δεν είναι καρέκλες για να αποκτάς και να τα κατέχεις. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δημοκρατικά, αποφάσισαν ποιος θέλει να ηγείται του αγώνα ενάντια στην καταστροφική κυβέρνηση της ΝΔ.

  • ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΌΠΩς ΛΕΤΕ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕς……… κΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ……. ΓΙΑΥΤΟ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ…… ΜΟΝΟ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕς ΕΙΣΤΕ………

  • Αριστερό κομμα ειναι μόνο το ΚΚΕ…. Εμείς το καταλάβαμε και το δηλώσαμε (αργά μεν αλλά) Οσοι ακόμα έχετε αυταπάτες και επιφυλάξεις κάντε το βήμα. ΚΚΕ μόνο αδέρφια γιατί δε θα το μετανιώσουμε και γιατί μεγαλώσαμε για να έχουμε παιδικές αρρώστιες όπως λέγανε και οι κλασσικοί!

  • Μάλλον αυτοί που γράφουν σχόλια υπέρ του Κασελάκι είναι δεξιοί και τον υποστηρίζουν.
    Αυτό ακούγεται στην κοινωνία.

  • Εχεις μεγαλη πλακα η μαλλον ιδεα για τον εαυτο σου.Αγνωστε στην Αριστερα πολιτευτη, ησουν βουλευτης καποια χρονια,αναρωτηθηκες ποτε γιατι παλι δεν σε ξερει καν κανας ?αν το καταλαβεις θα σταματησεις τις σαχλες.Αρκετα πια λιγο τσιπα δε βλαπτει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι