«Άφησε ένα μπολάκι με νερό έξω από την πόρτα σου» – Έκκληση Δήμου Κοζάνης για νερό στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς τις ημέρες με ζέστη

7 Ιουνίου 2024
16:23

Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει έκκληση σε όσους δημότες μπορούν και επιθυμούν, να αφήσουν ένα μπολάκι με φρέσκο δροσερό νερό έξω από την οικία τους ή το κατάστημά τους για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς καθώς αυτές τις ημέρες σημειώνονται και στην περιοχή μας, πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή μεριμνά προκειμένου να τοποθετηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ένας επαρκής αριθμός από ποτίστρες και ταΐστρες σε κεντρικά σημεία του αστικού ιστού αλλά και στις τοπικές μας κοινότητες, εξασφαλίζοντας έτσι διαρκή και ανεμπόδιστη πρόσβαση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε καθαρό νερό και ξηρά τροφή, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

6 σχόλια

  • Μπράβο Δήμαρχε. Γι αυτό σε ψηφίσαμε. Για να μαζέψεις ολα τα αδέσποτα μέσα στην πόλη. Δεν έχεις καταλάβει μάλλον οτι ολοι οι προηγούμενοι δεν ξαναβγήκαν γιατί δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το όλο θέμα με τα αδέσποτα. Αν νομιζεις οτι με τις κινήσεις σου αυτές λύνεις το πρόβλημα κάνεις μεγάλο λάθος. Ούτε με ανακοινώσεις περι υιοθεσιας κουταβιών. Απομακρυνση τωρα, και οχι ποτιστρες και ταίστρες μεσα στην πολη.

    • Ρε κάφρε ,που δεν έχεις καν τα κοτσιασια να γράψεις το όνομα σου και διαλέγεις την Ανωνυμία,ανώνυμο είμαι και το μυαλό σου!!!
      Εσένα πρέπει να απομακρύνουν από την πόλη όχι τα ζωντανά η το δήμαρχο ,που απειλείς κιόλας ,ανεγκεφακλε!
      Αλίμονο αν έχεις και παιδιά ,το πώς τα μεγαλώνεις με αυτή τη σκατ…ψυχια σου και την κακια σου.
      Μάθε να είσαι Άνθρωπος πρώτα και να μιλάς “αντρικεια και με θάρρος και μετά κάνε παρατηρήσεις για ζώα και συνανθρώπους σου.
      Ξεφτίλα.!!!
      Ευαγγελία Παναγιωτιδου από Αθηνα.

  • Νατος και ο χωριατης απο το κολωνακι θα πει την βλακεια του που ακομη κοπρια μυριζει απο τα ζωα που ειχε στο χωριο και τον πηρε διαμερισμα ο πατερας του και εγινε κοζανιτης γκουγκουναρα

    • Ρε ας μην σας υιοθετουσε η ΔΕΥΑΚ κι ο Δήμος γενικότερα, τους κοζανιτες και ποιος ξέρει τώρα που θα ήσουνα καημένε που παριστάνεις τον Παριζιάνο κακομοίρη…

  • Στεφάνου σταμκιδη Κοζάνη υπάρχουν πάνω από δέκα αδέσποτα και αντί να τα μαζέψουν μας λέει ο Δήμος Κοζάνης βάλτε ποτιστρες και τροφή να γίνουν είκοσι.Και περιμένουμε λύση καλά κρασιά Δήμαρχε!!!

  • Καλά σε σας τα σχόλια που κραζετε πάλι ένα έχω να πω: δεν εκπλήσσομαι στον άγγελο σας νερό δε δίνετε μόνο πάτε στις εκκλησίες να ζειτατε χαρές από τον Θεό τους παπάδες και να κωτσομπολευετε. Αυτοί είστε. Δε πειραζει εγώ θα βάζω και νερό και φαι για να με βλέπουν τα ζωντανά και να τρελαίνονται από την χαρά τους . Έτσι με αρέσει εμένα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι