Μέχρι τις 14.30 η συμμετοχή στη ψηφοφορία για τις Ευρωεκλογές, σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας, ανερχόταν σε 22,7%

9 Ιουνίου 2024
15:46

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τις Ευρωεκλογές. Μέχρι τις 14.30 η συμμετοχή διαμορφώθηκε, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, στο 26,1%.

Εκτιμάται, ειδικότερα, ότι ψήφισαν 2.504.389 εκλογείς. Το αντίστοιχο διάστημα τον Ιούνιο του 2023, στις εθνικές εκλογές, είχε διαμορφωθεί στο 31,5%.

Αναλυτικά η συμμετοχή ανά περιφέρεια έχει ως εξής:

Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 24,6%

Κεντρική Μακεδονία 27,2%

Δυτική Μακεδονία 22,7%

Ήπειρος 27,1%

Θεσσαλία 28,7%

Ιονία 20,3%

Στερεά Ελλάδα 28,1%

Αττική 26,9%

Πελοπόννησος 22,7%

Βόρειο Αιγαίο 23,2%

Νότιο Αιγαίο 22%

Κρήτη 27,1%

Τα εκλογικά τμήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 19:00 και οι ψηφοφόροι καλούνται να αναδείξουν τους 21 υποψήφιους από 31 κόμματα που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έως το 2029.

3 σχόλια

  • Δεν πειραζει παιδια,μια χαρα περναμε με κουλη. Παμε παραλια για κανενα μπανακι,κοκτειλακι και απο Δευτερα το παιζουμε επαναστατες απο το ιντερνετ. Απο Δευτερα κλαιμε και γκρινιαζουμε για τις αυξησεις που ερχονται σε ρευμα νερο και αλλα αγαθα.
    Απο Δευτερα μαζευομαστε να αποχαιρετισουμε παιδια , φιλους ,συγγενεις που θα φευγουν απο την πολη κ την χωρα γενικοτερα, ψαχνοντας μια αξιοπρεπη ζωη.
    Μην ακουσουμε κιχ απο Δευτερα. Εχουμε αυτους που μας αξιζουν

    • ετσι ε?να πας να ψηφισεις για να βγει ποιος?ο ζαγορακης η ο καλικαμνανης?η μελετη η ο αυτιας?οιπρωτοι δυο θα γραφουν το ονομα τους και θα κανουνε δεκα λαθη..οι αλλοι δυο δεν τους μοιαζει αν κανουνε κιολας..την συνταξη τους να σιγουρεψουν..οποτε….καλυτερα να μην λεω πως ψηφισα για να βγουνε αυτοι..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι