Βελβεντό: Μοτοσικλετιστές πήραν τα… Πιέρια Όρη με μηχανές off road (Bίντεο)

9 Ιουνίου 2024
18:14

Τα…Πιέρια Όρη πήραν μοτοσικλετιστές από την Κοζάνη, με off road μηχανές, στο πλαίσιο του πρώτου χωμάτινου event για adventure μοτοσυκλέτες “1ο Off Road Adventure 7-9 Ιουνίου”, που διοργανώνει ο ΜΟΤΟΒΕ στον Βελβεντό

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο χωμάτινες διαδρομές (Σάββατο και Κυριακή), με δύο βαθμούς δυσκολίας, χωματόδρομο αλλά και μία πιο απαιτητική. (στους αναβάτες θα δοθεί και GPX αρχείο με τη διαδρομή)

Όπως τόνισε ο κ. Ιουλιανός Παναγιωτίδης, μέλος ΜΟΤΟΒΕ, για τους αναβάτες ο αγώνας αυτός είναι κάτι το διασκεδαστικό, ενώ πρώτη προτεραιότητα όλων είναι η ασφάλεια.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι