kozan.gr: Την πρωτιά στην Π.Ε. Κοζάνης η Όλγα Μαρκογιαννάκη με τεράστια διαφορά από το δεύτερο – 11η στην Επικράτεια στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

10 Ιουνίου 2024
09:25

Την πρωτιά στην Π.Ε. Κοζάνης η Όλγα Μαρκογιαννάκη με τεράστια διαφορά από το δεύτερο – 11η στην Επικράτεια στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

 

Aποτελέσματα σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης σε ποσοστό ενσωμάτωσης σταυροδοσίας 94,24 % 

 

11η στην Επικράτεια

 

8 σχόλια

  • Τιμήθηκε επειδή προσέφερε τόσα πολλά στο κόμμα με την ανωνυμία της
    Άξιοι αυτοί που την ψήφισαν γιατί δείχνουν επίπεδο
    Και ύστερα λένε γιατί πάει τόσο χάλια η χώρα

  • Άργιλος, Ξηρολίμνη, Οινόη, δίνουν το μήνυμα για τη δημοκρατική αντεπίθεση κατά της δεξιάς αντιλαϊκής πολιτικής και του ακροδεξιού εθνολαϊκισμού.

    • Εσείς λέτε ακροδεξιούς κι αντιλαϊκιστές τους πατριώτες ,που ψηφίζουν πατριωτικό κόμμα,το οποίο δεν τρώει και δεν πίνει με πλούσιους όπως το δικό σου.

  • Και μετά λέμε τι φταίει και δεν πάμε καλά. Η Ολγα μόνο με την παρουσία της έσκισε. Εδώ βγήκαν άλοι και άλλοι.

  • Πάρη αϊ έτοιμες, σουντα. Η επόμενη μάχη δεν θα είμαι περίπατος όπως με το Λουκα. Τώρα θα είστε με τους παππούδες απέναντι στα νέα παιδιά.
    Έγινε αυτό που δεν ήθελες να γίνει. Δεν έχεις κάποιο ουσιαστικό στήριγμα να σε περάσει σε ηλικίες κάτω των 45 και θα είναι το αδύνατο σου σημείο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι