kozan.gr: Ο επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργος Σβώλης, βάσει των χθεσινών αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, νιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές του στήριξης σε Γιώργο Δακή & Γιώργο Αυτιά (Βίντεο)

10 Ιουνίου 2024
11:15

 

Ο επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργος Σβώλης, βάσει των χθεσινών αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, νιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές του στήριξης σε Γιώργο Δακή & Γιώργο Αυτιά.

 

 

11 σχόλια

  • Όσο οι νεοδημοκρατες “παλιάς κοπής” κάνουν τέτοιες δηλώσεις, τόσο οι νέοι θα απομακρύνονται από το κόμμα της νέας δημοκρατίας και θα πέφτουν τα ποσοστά του. Η νέα δημοκρατία έχασε το 1/3 της ποσοστιαίας δύναμής της, σχεδόν τους μισούς ψηφοφόρους αριθμητικά και κάποιοι πανηγυρίζουν για τις επιλογές τους. Άραγε, ο 1ος σε σταυρούς υποψήφιος της νέας δημοκρατίας, πόσους ψήφους έφερε αλλά και πόσους ψήφους έδιωξε από το κόμμα;

    • Άνθρωποι σαν τον κ. Σβώλη τιμάνε τους φίλους τους κ αγωνίζονται γι αυτούς.
      Μακάρι να έπαιρναν παραδείγματα κ κάποιοι άλλοι.
      Συγχαρητήρια κ μπράβο σου κ. Γιώργο!
      Υποστηρίζεις την άποψη σου κ στηρίζεις τους ανθρώπους σου.
      ΠΜ

    • Άνθρωποι σαν τον κ. Σβώλη τιμάνε τους φίλους τους κ αγωνίζονται γι αυτούς.
      Μακάρι να έπαιρναν παραδείγματα κ κάποιοι άλλοι.
      Συγχαρητήρια κ μπράβο σου κ. Γιώργο!
      Υποστηρίζεις την άποψη σου κ στηρίζεις τους ανθρώπους σου.

  • κυρ Γιώργο φτάνει με την τοπική αγορά κι μι το κτίσιμο φωνής.
    χορτάσαμι από τρανές κουβέντες που έλεγες για την τοπική αγορά.
    Για το κλείσιμο της ΔΕΗ τί έκανες;;
    Άλλα έλεγες στα κανάλια και άλλα έκαμες στο κόμμα σου
    Σε χορτάσαμε και σε καταλάβαμε ως εδώ τα μασλάτια !!!!!

  • Δεν ξέρω αν πήρες τις αυξήσεις της σύνταξης που μοίραζε ο Αυτιάς απλόχερα, ο ίδιος πάντως εξασφάλισε μια χαρά και την σύνταξή του και τον βαρβάτο μισθό του. Κάτσε εσύ στην Τσιμηνάκη να βλέπεις τα μαγαζιά να κλείνουν ένα ένα και να αισθάνεσαι ευτυχής και περήφανος για τις επιλογές σου.

  • Φαινεται πως το μηνυμα της ακριβειας η κυβερνηση μπορει να το πηρε εσεις ομως στην Κοζανη νομιζετε πως συνεχιζεται η εποχη ΔΕΗ.Ριξτε τις τιμες να δει ο λαος ασπρες μερες κι αφηστε τους δηθεν δικους σας να κονομισουν στας Ευρωπας.Για την Κοζανη τοσα χρονια δεν κανατε τιποτα το ουσιαστικο.Σας ενδιεφερε μονο το κερδος.Ουτε για το νοσοκομειο ενδιαφερθηκατε ουτε για τη σιδηροδρομικη συνδεση ουτε για το δρομο Λαρισας ουτε για την Εγνατια και ουτε για τον Ε65 να κουμπωσει πιο κοντα προς την Κοζανη.Καληνυχτα και καλες απουκριες.Δηθεν παραγοντες της Κοζανης.

  • Ο “Φλύαρος” είπε την μοναδική αληθινή ελληνική πραγματικότητα που δεν θα αλλάξει ποτέ!!
    Όταν εκθειάζεται η εκλογη ενός κομματικού υπαλλήλου που εκτός του κομματικού στάβλου δεν θα επιβίωνε ούτε μισή ώρα σε οποιαδήποτε δουλειά είναι η κατάντια μιας ολόκληρης χώρας..!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι