Δήμος Κοζάνης: Κλιματιζόμενες αίθουσες στη διάθεση των δημοτών λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

10 Ιουνίου 2024
12:06

 

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, ανοίγουν από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου για την προστασία των ευπαθών ομάδων.

 

Ειδικότερα, οι κλιματιζόμενες αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν και το ωράριο λειτουργίας τους, έχει ως εξής:

 

  • Αίθουσα  1ου  ΚΑΠΗ  (Φον Κοζάνη & Γρανικού), ώρες 11:00 έως 20:00, από Δευτέρα 10 Ιουνίου έως Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

 

  • Αίθουσα  «Κοβεντάρειο» (Χαρισίου Μούκα 7), ώρες 11:00 έως 20:00, από Τρίτη 11 Ιουνίου έως Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Ένα σχόλιο

  • Στην δημοτική βιβλιοθήκη δεν λειτουργεί ακόμα ο κλιματισμός. Ένας χώρος στον οποίο συγκεντρώνεται πολύς κόσμος ειδικά αυτές τις μέρες, η θερμοκρασία είναι ανηπόφορη. Τι κάνει ο δήμος γι’αυτό?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι