Kozan.gr: Ο «πεινασμένος» κάδος Hungry Bin για εξωτερικούς χώρους από την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. με την υποστήριξη της Eurobank ήρθε στην Κοζάνη με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.

11 Ιουνίου 2024
12:08

Ο «πεινασμένος» κάδος Hungry Bin για εξωτερικούς χώρους από την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. με την υποστήριξη της Eurobank ήρθε, το πρωί  της Τρίτης  11/6, στην Κοζάνη με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.

Οι κάδοι Hungry Bins έχουν 3 υποδοχές, μια για ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, όπως καφετιέρες, τοστιέρες, ηχεία, πληκτρολόγια, ηλεκτρικά σκουπάκια, ακουστικά κλπ, μια για κινητά και tablet και μια για δοχεία τόνερ και μελανιών.

Η δράση της ΔΙΑΔΥΜΑ και της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. αφορά στην ανακύκλωση παλιών Ηλεκτρικών Και Ηλεκτρονικών Συσκευών, μια κατηγορία αποβλήτων που ανήκει στα Επικίνδυνα Οικιακά Απόβλητα (ΕΟΑ).

 

2 σχόλια

  • Αγαπητό Κοζάν,

    Φυσικά και η Ανακύκλωση είναι αναγκαία. Αλλά θα μπορούσες να μπείς επικεφαλής σε συνεργασία με τα τοπικά ΕΠΑΛ ωστε πολλά απο αυτά που θα πάν στον κάδο να πήγαιναν στα Σχολεία που αγωνιούν για εξοπλισμό που μπορεί με προσωπική εργασία μαθητων καθηγητων να επαναχρησιμοποιηθούν στο σχολείο και βέβαια οσα δεν επισκευάζονται να ειναι αντικείμενο εκπαίδευσης δηλαδή μελέτης. Κρά κάνουν τα σχολεία

  • Ανακυκλώστε κορόιδα για υψηλότερους μισθούς στη ΔΙΑΔΥΜΑ και στους τραπεζίτες αφού δεν υπάρχει όφελος για τους πολίτες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι