Λευτέρης Ιωαννίδης: Να κάνουμε το ΚΟΣΜΟΣ την φωνή του κόσμου Ένα μεγάλο ευχαριστώ και η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο

11 Ιουνίου 2024
17:56

Έχουν περάσει σχεδόν 48 ώρες από το κλείσιμο της κάλπης και τα συναισθήματα, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάναμε αλλά και του εκλογικού αποτελέσματος, είναι ανάμεικτα. Από την μια μεριά ικανοποίηση, γιατί κάναμε έναν αγώνα ειλικρινή και εγκάρδιο και από την άλλη απογοήτευση, γιατί η κάλπη δεν έδειξε αυτό που περιμέναμε.

Σε κάθε  περίπτωση οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που έκαναν το καθήκοντ τους και ψήφισαν, πόσο μάλλον αυτούς που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του ΚΟΣΜΟΣ και έβαλαν σταυρό δίπλα στο όνομα μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συνυποψήφιους και τα στελέχη του κόμματος για τον αγώνα και την προσπάθεια. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Πέτρο Κόκκαλη που μας δίνει την ελπίδα να πιστέψουμε ότι μια πράσινη φωνή είναι εφικτή, πλέον, και στην Ελλάδα.

Μέσα από προβλήματα και λάθη, σιγά σιγά θα γίνουμε δυνατοί!

Θέλω να ξέρετε, πέρα από το αποτέλεσμα, πως πιστεύουμε πολύ σε αυτή την προσπάθεια και ξέρουμε πως μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία. Έχουμε σημαντικά πράγματα να πούμε που αφορούν στους πολίτες και στα προβλήματα της κοινωνίας που ζούμε και κυρίως στο περιβάλλον.

Προσωπικά, μπορεί να μην με ικανοποίησε το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά με πείσμωσε και δηλώνω έτοιμος μαζί παλαιούς και νέους φίλους να κάνουμε το “ΚΟΣΜΟΣ” την φωνή του κόσμου!

Κοζάνη 11-6-2024

Ιωαννίδης Λευτέρης

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής «ΚΟΣΜΟΣ»

5 σχόλια

  • Κύριε Ιωαννίδη,
    Ο κόσμος έχει πάντα την καλή διάθεση στις μέρες μας να πιστέψει σε νέους ανθρώπους που υπόσχονται ότι θα κάνουν τη διαφορά…..και τους δίνει το βήμα…
    ..και περιμένουν κατά τη διάρκεια της θητείας να δουν έστω την όποια διαφορετική πρόταση να παίρνει μορφή υλοποίησης.
    Όχι μόνο δε σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά υιοθετήσατε συμπεριφορές προκατόχων σας….
    Πιθανότατα η μνήμη σας να είναι περιορισμένη.
    Εμείς οι νέοι δημότες της Κοζάνης δεν ξεχνάμε. Και αν μέσα από την πόλη, που σας ανέθρεψε έπρεπε να στηρίξετε με ψήφους τον κύριο Κόκκαλη, δυστυχώς δεν το καταφέρατε.
    Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν……όταν σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά με θετικό πρόσημο….άρπαξε την. Σκέψου ότι η ζωή είναι μικρή και αυτά συμβαίνουν….once in a lifetime.
    Είναι κρίμα γιατί μάλλον αγνοείτε ότι ξεπεράσατε τους προκατόχους σας σε κακή πολιτική και μίζερες κινήσεις, πάντα με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον….γιατί μάλλον κάπου εκεί εσείς αυτό που διακρίνατε είναι το “Σήμερα είμαστε, αύριο ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ”.
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!!

  • Προσωπικά έχω μπερδευτεί. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση κατεβαίνει με διαφορετικό κόμμα συνδυασμό.

    Νομίζω ότι έκαψε το πολιτικό του κεφάλαιο συμπρατωντας με τον κ. Κοκκαλη πού ξαφνικά μεταμορφωθεί σε Οικολογο πού δήθεν προωθεί την πράσινη ανάπτυξη.

    Η πράσινη ανάπτυξη είναι κάτι πέρα από φωτοβολταϊκά και ενεργειακές κοινότητες κτλ.

  • Λευτέρη μη μασάς. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ, ήδη βράζουμε από αρχές Ιουνίου αλλά ο χαμηλού νοητικού επιπέδου σύγχρονος Έλληνας ψηφοφόρος προτίμησε να ψηφίσει Φελόπουλο (τον μεγαλύτερο τσαρλατάνο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας μετά τον Σώρρα) και τον Νατσιό (αυτό το παραχριστιανικό μόρφωμα). Ο τρόπος που ψηφίσαμε φέτος στις Ευρωεκλογές πιστοποιεί την κατάσταση (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ) της Ελληνικής κοινωνίας που έχει πιάσει ΠΑΤΟ. Άξιοι της μοίρας μας.

    • Φυσικά ο ίδιος ακριβώς ψηφοφόρος, αν είχε ψηφίσει ηλίθιες πρασινάδες θα ήταν “πολύ υψηλού επιπέδου”.
      Μόνο οι πολύ χαμηλού επιπέδου οπαδοί του Ιωαννίδη αγνοούν πως ο “καύσωνας τον Ιούνιο” λέγεται καλοκαίρι.
      Μόνο οι κινδυνολόγοι αγνοούν την έκφραση “σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά!”
      Καλού-κακού βάλτε κανένα ξύλο στην άκρη, να βρίσκεται για το χειμώνα: ζεστός Ιούνης σημαίνει παγωμένος Δεκέμβρης! Όπως παλιά!

  • Καλοκαιράκι έχουμε, ώρα για παραλίες, ε, το μαυρισματάκι που πήρατε είναι μια χαρά!
    Σας πάει άλλωστε το μαύρισμα, το τραβάει φαίνεται ο οργανισμός σας: μαύρο στις δημοτικές εκλογές, μαύρο στις εθνικές, μαύρο και στις ευρωεκλογές!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι