Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα, πάρκο Χρηστίδη. Παρκάρισμα συμπαθή συμπολίτη μας

12 Ιουνίου 2024
14:12

 

Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr. Πτολεμαΐδα, πάρκο Χρηστίδη. Παρκάρισμα συμπαθή συμπολίτη μας

9 σχόλια

  • Δεν μας εκπλήσσει τίποτα. Στην Πτολεμαΐδα είσαι. Ο καθένας κάνει ό, τι θέλει. Άλλοι κάνουν γκαράζ τον δημόσιο χώρο, άλλοι κλείνουν πεζοδρόμια, άλλοι κλείνουν πεζόδρομους, όποτε και όπως θέλουν. Αφεντικά όλοι, γιατί κάποιοι τους δίνουν το δικαίωμα και δεν λένε όχι σε κανέναν.

    • Εάν ένας αστυνομικός δει μπροστά του έναν να διαπράττει
      φονο περιμένει να τον καλέσουν για να συλλάβει τον ένοχο? Νομίζω κατάλαβες το ερώτημα μου. Περιπολικά παιρνουν απο τους δρομους και είναι απλά θεατές….

  • Και να ‘ταν ο μοναδικός! Έ
    Άλλοι, όχι μόνο παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια, αλλά κυκλοφορούν κιόλας πάνω στα πεζοδρόμια για να κόψουν δρόμο. Στις εργατικές κατοικίες προς Περδίκκα για παράδειγμα.
    Ούγκανα…
    Να μην αναφέρουμε και τα κατειλημμένα από τραπεζοκαθίσματα πεζοδρόμια του κέντρου.
    Το μεγαλύτερο χωριό της χώρας τιμωρεί τους πεζούς με τον πιο σκληρό τρόπο.

    • Και πολύ καλά κάνουν. Εάν βέβαια είναι σε σημείο που δεν ενοχλούν πεζούς και αμεα . Γιατί αν βάλεις μηχανάκι στον δρόμο, κάθετα σε πεζοδρόμιο, θα το πάρεις στο χέρι. Εάν το σταθμεύσεις, όπως λέει ο νόμος, παράλληλα με το πεζόδρομιο και πιάσεις μια θέση στάθμευσης, θα μαλώσεις με όποιον μιλάει ελληνικά. Άσε λοιπόν, τα μηχανάκια ήσυχα. Μακάρι όλοι στην Ελλάδα να οδηγούσαμε μηχανάκια και ποδήλατα στις πόλεις.

  • ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΛΑΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΛΒΕΤΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι