Νεα Καρδιά Κοζάνης: 1α Καρδιώτικα την Κυριακή 16 Ιουνίου

13 Ιουνίου 2024
11:46

Ένα σχόλιο

  • Ο πολιτισμός είναι η κουλτούρα μιας κοινωνίας, δηλαδή ο τρόπος που λειτουργεί ένας λαός με τα ήθη και τα έθιμα του, τις παραδόσεις του αλλά και την πολιτισμική κληρονομιά που αφήνει στις επόμενες γενιές. O πραγματικός πολιτισμός δεν βρίσκεται μόνο στους παραπάνω τομείς. Ο πραγματικός πολιτισμός φαίνεται στο κατά πόσο οι άνθρωποι ατομικά και συλλογικά κάνουν έργα για την διευκόλυνση της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων. Για αυτό στις παραπάνω εξαγγέλθηκε ότι θα γίνει μαραθώνιος από τον σύλλογο και ο καλύτερος μαραθώνιος που έχει να κάνει ο σύλλογος είναι να καθαρίσει την κεντρική πλατεία του χωριού από τα χόρτα και από τα αγκάθια που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, να δείξει ενδιαφέρον είτε μέσα από τον εθελοντισμό είτε μέσω μιας πιο δυναμικής έκφρασης, η οποία έκφραση θα τονίζει στους αρμόδιους ότι η καρδιά είναι ένα χωριό που στα πεζοδρόμια έχουν φυτρώσει χόρτα. Ένα χωριό που έχουν ξεραθεί όλοι οι θάμνοι εκατοντάδων μέτρων κι εδώ και χρόνια είναι κακοσυντηρημένα τα πάντα. Η καρδιά αυτή την στιγμή είναι το πιο υποβαθμισμένο, το πιο κακοσυντηρημενο χωριό. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η καρδιά είναι στο σημείο μηδέν σε όλα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα του συλλόγου και των μελών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι