Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου με στελέχη της ΑΝΚΟ

13 Ιουνίου 2024
13:26
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με στελέχη της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝΚΟ) με στόχο τη συνολική αποτύπωση και αξιολόγηση της πορείας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και τον προσδιορισμό νέων αναπτυξιακών παρεμβάσεων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερβίων και εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε λεπτομερής ανασκόπηση των τρεχόντων έργων υποδομής και ανάπτυξης, με έμφαση στην ενίσχυση της ελκυστικότητας του δήμου.

Ο κ. Ελευθερίου, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με την ΑΝΚΟ και άλλους αναπτυξιακούς φορείς για την επίτευξη των στόχων του δήμου. Επιπλέον, υπογράμμισε την ανάγκη για τη συνεχή αξιολόγηση και προσαρμογή των στρατηγικών ανάπτυξης, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Η σύσκεψη έκλεισε με την απόφαση για τη δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος δράσεων και την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την υλοποίηση νέων αναπτυξιακών παρεμβάσεων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου και αειφόρου περιβάλλοντος στο Δήμο Σερβίων.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι