Δύο θεατρικές παραστάσεις με το έργο “Μάρτυρες” , την Παρασκευή 14 Ιουνίου και την Κυριακή 16 Ιουνίου, στην κλιματιζόμενη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

13 Ιουνίου 2024
15:03
Κανένα σχόλιο

 

Στην κλιματιζόμενη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, θα παρουσιαστούν από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου, οι δύο θεατρικές παραστάσεις με το έργο “Μάρτυρες” , την Παρασκευή 14 Ιουνίου και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στις επτά και μισή (7.30 μ. μ) το απόγευμα.

Πρόκειται για αληθινές ιστορίες του Πόντου, βασισμένες στο βιβλίο του γνωστού δημοσιογράφου-συγγραφέα και καταγόμενου από τους Πύργους Εορδαίας, Νίκου Ασλανίδη , σε σκηνοθεσία της Αντωνίας Ορφανίδου.

Οι παραστάσεις είναι για όλους και όλες στη νεοελληνική γλώσσα και με στοιχεία της ποντιακής διαλέκτου. Την θεατρική παράσταση , την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαϊδας, θα παρακολουθήσει και ο Νίκος Ασλανίδης.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι