Στο δυναμικό του «Ιπποκράτη Κοζάνης» εντάσσεται ο Καρδιολόγος Ιωάννης Τζιάτζιος

13 Ιουνίου 2024
16:02
Κανένα σχόλιο

Θα διενεργεί την εξειδικευμένη και απαιτητική εξέταση της Αναίμακτης Αξονικής Στεφανιογραφίας

Το Διαγνωστικό Κέντρο «Ιπποκράτης Κοζάνης» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα του συνεργασία με τον Δρ. Ιωάννη Τζιάτζιο. Ο Καρδιολόγος κ. Τζιάτζιος ανέλαβε καθήκοντα από τις 12 Ιουνίου και θα είναι επιφορτισμένος με την απαιτητική και εξειδικευμένη εξέταση της Αναίμακτης Αξονικής Στεφανιογραφίας.

Μερικά στοιχεία για τον Δρ. Ιωάννη Τζιάτζιο:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη και είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) με μακρά θητεία στην Καρδιολογική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης καθώς και στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ στο ΑΧΕΠΑ. Κατά την διάρκεια της ειδικότητας, άρχισε την εξειδίκευσή του στον τομέα της καρδιαγγειακής απεικόνισης, αρχικά στην διαθωρακική και διοισοφάγεια υπερηχογραφία και ακολούθως στην μαγνητική και αξονική τομογραφία καρδιάς.

Μετά από συνεχιζόμενη εκπαίδευση στο Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, στο 424 ΓΣΝΕ και σε συνδυασμό με εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο (Imperial College of London/Hammersmith Hospital), έλαβε τα ακόλουθα Διπλώματα – Πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας:

  • Πιστοποίηση στην Διαθωρακική Υπερηχογραφία (EACVI TTE)
  • Πιστοποίηση στην Διοισοφάγεια Υπερηχογραφία (EACVI TOE)
  • Πιστοποίηση στην Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς (EACVI CMR LEVEL 2)
  • Ανώτατη πιστοποίηση στην Αξονική Τομογραφία Καρδιάς (EACVI Cardiac CT LEVEL 3)

Από το 2021 είναι Επιμελητής στην Καρδιολογική Κλινική του 424 ΣΓΝΕ της Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του τομέα Καρδιαγγειακής Απεικόνισης του νοσοκομείου, διενεργώντας καθημερινά εξειδικευμένες υπερηχοκαρδιογραφικές εξετάσεις και αξονικές στεφανιογραφίες.

Με πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά του κλάδου και συμμετοχή σε δεκάδες συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, ο κ. Τζιάτζιος εντάσσεται πλέον στο επιστημονικό δυναμικό του Διαγνωστικού Κέντρου «Ιπποκράτης Κοζάνης».

Για την διενέργεια εξέτασης Αναίμακτης Αξονικής Στεφανιογραφίας μπορείτε να καλείτε στο 2461054400 για να κλείσετε ραντεβού.

Από το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι