Kαθαρίστηκαν από τα συνθήματα οι τοίχοι στην κεντρική πλατεία Κοζάνης – Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Κοζάνης Βασίλη Παπαποστόλου

13 Ιουνίου 2024
21:25
Στους αιρετούς, κανονικά, αιρετός δε δίνει συγχαρητήρια. Γιατί αυτή είναι απλά η δουλειά και η υποχρέωση μας απέναντι στους πολίτες.
Όμως εδώ ως απλός δημότης δε μπορώ παρά “να βγάλω το καπέλο” σε ορισμένους καλούς φίλους, που έκαναν αυτή την εξαιρετική “αλλαγή “στην πλατεία. Και φυσικά σε όσους τους βοήθησαν. Τώρα πλέον, είναι η ώρα, να βάλουμε στο τραπέζι προς συζήτηση, το περιβόητο θέμα των καμερών. Γιατί είναι κρίμα απ’ το Θεό, κάποιοι μάγκες, να “ξεδίνουν”, παίζοντας τους Piccaso και καταστρέφοντας την περιουσία των συμπολιτών τους και να μη πληρώνουν ποτέ αυτό που κάνουν. Έστω ο υπερήφανος μπαμπάς. Μια απλή επανόρθωση της ζημιάς με τα ωραία τους χρήματα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Αυτή είναι η λογικότερη, ας την πούμε, διόρθωση του σφάλματος.

9 σχόλια

  • Μπράβο σας και να συνεχίσετε έτσι! Βέβαια και μια καλή λύση θα ήταν η τοποθέτηση καμερών! Όπως και να χει όμως καλό είναι να δείτε και λίγο τον αντίστοιχο καθαρισμό και άλλων σημείων της πόλης ώστε να λεγόμαστε πολιτισμένοι ! Αα, και να μην ξεχάσω, πολλά οικόπεδα είναι ακόμη ακαθάριστα με κίνδυνο πυρκαγιάς ακόμη και στο κέντρο της πόλης, να το δείτε επισταμένως παρακαλώ!

  • Χίλια μπράβο γι’ αυτούς που μερίμνησαν. Έτσι όπως τα λέει ο αντιδήμαρχος έχουν τα πράγματα. Κάποτε πρέπει να πληρώνονται οι εξυπνάδες. Και οι κάμερες σίγουρα θα βοηθήσουν.

  • Εντατικά μαθηματα καλης συμπεριφοράς στις οικογένειες κύριε αντιδήμαρχε!. Εκεί ξεκινάνε όλα! Τοποθέτηση καμερών κι οποιος γράφει σε δημόσιους χώρους να εκτίει ποινή “κοινωνικής αποζημίωσης” έναντι βανδαλισμού δημοσίου χώρου όπως στο εξωτερικό. Ενα μηνα να σβήνει και να καθαρίζει ο ίδιος/ίδιοι που τα καταστρέφουν +χρηματικό πρόστιμο!

  • Αν και είναι αυτονόητο ένα μπράβο και από μένα.
    Συμφωνώ με τις κάμερες. Όχι μόνο να διορθώνουν τον βανδαλισμό αλλά και να υπάρχει επιπλέον “πρόστιμο” κοινωνικής εργασίας.

  • Παρακολουθώντας τα αστυνομικά δελτία ,τα περισσότερα εγκλήματα ,τροχαία ατυχήματα κλπ εξιχνιάζονται ή βοηθούν τις αρχές για την διερεύνηση τους. Εδώ στην προκειμένη περίπτωση θα λειτουργούν προληπτικά και εάν κάποιος συλληφθεί να βανδαλίζει δημόσιο χώρο ,τον λογαριασμό στο σπίτι του. Και η δικαιολογία περί προσωπικών διαδομένων, άλλοθι για την ασυδοσία αυτών που δεν σέβονται τον δημόσιο χώρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι