Σημερινό “φρεσκάρισμα” των διαβάσεων πεζών από τον Δήμο Κοζάνης, έξω από το γήπεδο του Κρόκου

13 Ιουνίου 2024
21:49

 

Σημερινό “φρεσκάρισμα” των διαβάσεων πεζών από τον Δήμο Κοζάνης, έξω από το γήπεδο του Κρόκου.

 

 

 

3 σχόλια

  • Είναι κανονικές διαβάσεις ή μόνο για πεζούς; Εδώ στην Πτολεμαΐδα, το 80% των διαβασεων, δεν είναι καν διαβάσεις, γιατί δεν έχουν σχετικές πινακίδες για τους οδηγούς.

  • Το θέμα των διαβάσεων είναι σοβαρό και μπορεί εύκολα ο οδηγός να μπεί σε σοβαρούς μπελάδες. Οι λόγοι είναι πως:
    1. δεν είναι ευδιάκρτικτες λόγω φθοράς τού ακατάλληλου χρώματος που χρησιμοποιούν
    2. σε πάρα πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα ώστε να γίνεται από μακριά αντιληπτή η ύπαρξη διάβασης
    3. η επιλογή των σημείων που δημιουργούνται διαβάσεις είναι σε αρκετές περιπτώσεις παράλογη ( κρυφά σημεία)

  • Να πούμε συγχαρητήρια που ένας δήμος προβάλλει τα αυτονόητα και ελάχιστα που πρέπει να κάνει στην καθημερινότητα; Αυτή η τάση τελευταία είναι γελοία.»Βάψαμε κάγκελα» «βάψαμε παγκάκια», «επιδιορθώσαμε λακούβες» γράφει ο δήμαρχος κοζάνης, ο δήμαρχος σερβίων ο δήμαρχος βοίου εδώ στο σάιτ σας. Ο Πλαακεντάς και ο Στεργίου μέχρι τώρα δεν το κάνουν. Τόσο λίγοι είναι πια αυτοί οι δήμαρχοι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι