ΑΣΕΠ: Βγήκαν τα ονόματα των υποψηφίων Διοικητών ΥΠΕ που πέρασαν τις γραπτές εξετάσεις – Η κατάταξη για τη “δική” μας 3η ΥΠΕ

13 Ιουνίου 2024
23:09

Περίπου 2,5 μήνες μετά τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους υποψήφιους Διοικητές ΥΠΕ, δόθησαν τελικά τα αποτελέσματα με όσους έγραψαν καλά και θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι πίνακες περιλαμβάνουν ονόματα 15 υποψηφίων που απέκτησαν τα απαιτούμενα μόρια από τις γραπτές εξετάσεις, ενώ από αυτούς οι πρώτοι 7 θα περάσουν από προσωπική συνέντευξη. Ωστόσο θα μεσολαβήσει ένα διάστημα ενστάσεων που θεωρείται πιθανό ότι θα υποβληθούν από δυσαρεστημένους που απέτυχαν να μπούνε στην 7αδα.

Για τους υποδιοικητές των ΥΠΕ οι τελικές λίστες με όσους θα περάσουν συνέντευξη περιλαμβάνουν 14 ονόματα καθώς κάθε Υγειονομική Περιφέρεια διαθέτει 2 υποδιοικητές και η αξιολόγηση θα γίνει μαζί.

Η τελική κατάταξη για την 3η ΥΠΕ

 

2 σχόλια

  • αυτο ειναι η απολυτη κοροιδια ολοι οι ΝΔ μεσα αξιοκρατια και …. μαυριστε τους ολους ρε κανονικα 2% ειναι για τις επομενες εκλογες η κυβερνηση των αριστων!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι