kozan.gr: Νέος Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, στη θέση του Στάθη Κωνσταντινίδη, ο Κώστας Γκιουλέκας

14 Ιουνίου 2024
11:34

 

Νέος Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, στη θέση του Στάθη Κωνσταντινίδη, ο Κώστας Γκιουλέκας.

 

57 σχόλια

  • Πολύ απλά αν η ΝΔ έπιανε τον στόχο του 33% δεν θα γινόταν καμία αλλαγή.
    Τώρα κάποιοι έπρεπε να μπουν και κάποιοι να βγούν για λόγους συσχετισμών.

    This is politics

  • Κουραγιο νουδουλικα τρολς και υποστηρικτες του θα περασει κι αυτο!
    αχαχαχαχαχαχαχα!

    • τόσα χρόνια ο κομματάρχης Γκρουέζας στήριζε Μαλουτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Τώρα βρήκατε πάτημα να λέτε για τον Σταθίκα. Σιγά ωρά όψιμοι επικριτές. Ας κοιτάξει ο κάθε ένας την ¨καμπούρα” του.

      • Την κοιταμε δεν την κοιταμε φιλε μου την καμπουρα μας εμεις δεν ειμαστε υφυπουργοι που εχει εναποθεσει ο κοσμος τις ελπιδες του!!!!!!

  • τώρα που ο “υφυπουργός” εγκατέλειψε τ ο χαρτοφυλάκιο τον βλέπω ειδικό σύμβουλο στον δήμαρχο κοζάνης!!!! έντονε!!!!!!!

  • ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΕΣ ΣΤΑΘΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ 20% ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ;;;
    ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ !!!!!

  • Το αφήγημα του Δημαρχείου για στήριξη από την Κυβέρνηση αρχίζει να μπάζει.
    Πάει ο Υπουργός ,θα αρχίσουν τα όργανα και για τον εκλεκτό του Δήμαρχο Κοκκαλιάρη.
    Πάνε χαμένες οι αναρτήσεις για μεγαλόπνοα σχέδια τουριστικής ανάπτυξης
    Μετά το σοκ να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η δεξιά πτέρυγα της δημοτικής αρχής,θα σφίξουν τα οπίσθια πολλών

  • Γιατι τοση αλαζονεια?;?;?;? Δεν σκεφτηκαν την επομενη μερα?;?;?τωρα ειναι αργα πλεον !!!!!!Νεοι συσχετισμοι !!!!!ο προεδρος καταλαβε οτι τον δουλευαν ψιλο γαζι!!!!!Τρεξτε τωρα στα μνημοσυνα και στις επετειους για να δειξετε οτι ενδιαφερεστε ταχα μου για τους οπαδους και ψηφοφορους σας!!!!Εχω την εντυπωση οτι δεν μαζευεται !!!!Εντονη δυσαρεσκεια υπαρχει για τον Λουδοκιτιβισμο!!!!!!!!!ΥΓ ο συνεργατης θα μεινει με τον Γκιουλεκα?;?;?;?;:;?!

  • Πώς αποκαλούσαν τον Αβραμόπουλο? Ο κύριος τίποτα. Εεε μια από τα ίδια, όπως και πολλοί άλλοι που έχουν φέρει την περιοχή μας σε απόγνωση.

    • το πιο ευστοχο σχολιο!

      ολοκληρη δυτ.μακεδονια να εχει εκπροσωπους μονο για φωτογραφιες.
      ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ!

  • Τα λάθη πληρώνονται. Όλοι τρέχατε πίσω από τον κοκκαλιαρη, δεν τα έβλεπες υπουργέ; Οι πασοκοι και συριζαιοι κάνουν πάρτη στο Ν. Κοζάνης. Έρχονται τα χειρότερα.

  • Αυτή την μικροψυχία πληρώνουμε! Αντί να χαιρόμαστε και να στηρίζουμε έναν υπουργό απο την περιοχή μας τρωγόμαστε μεταξύ μας! Καλά μας κανουν!

  • Ο Σταθης και οι συνεργάτες του ήταν παρών στην πρώτη γραμμή σε όλες τις εκλογές . Αν είχε αλαζονεία δεν θα έτρεχε στα χωριά για να στηρίξει το κόμμα.
    Όσο για τον Κώστα που γράφετε μερικοί, οι προσφορά του είναι τεράστια στην περιοχή και το ξέρουν όλοι. Για πες τε μας έχει κανένας άλλος πολιτικός Κώστα στην περιοχή;

  • Να γίνει αντάρτης όπως έκανε ο Αμαναντιδης και γύρισε μέσα στην τρελή χαρά στην Ν.Δ για να τον ξανά κάνει υφυπουργό αλλιώς τέλος για αυτό υπόλοιπο της θητείας της κυβέρνησης….

  • ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ

  • Ο Στάθης είναι πρότυπο ευγενούς πολιτικού με ήθος. Προσφορά στον τόπο του , που του αναγνωρίζουν οι απλοί πολίτες του νόμου και όχι τα τροχαία των αντιπάλων. Όλοι καταλαβαίνουμε ποιοι γράφουν τα αρνητικά σχόλια. Όσο για σας των άλλων γραφειων , που χαίρεστε και προσπαθήτε να πικαρετε τον Κώστα , να ξέρετε ότι δεν σας συμφέρει. . Γιατί τώρα δεν θα έχει τη δουλειά στο Υπουργείο και θα σαρώνει όλο το νομό πάλι. Και εσείς τότε ξέρετε. Την πλάτη του Στάθη θα βλεπετε πάλι.

  • Όταν μαζεύεις δίπλα σου ότι χειρότερο υπάρχει αυτά παθαίνεις … τον βλέπω ούτε βουλευτής την επόμενη φορά!!!

  • Τεράστιο έργο του υπουργού που τελικά δε θα υλοποιηθεί…….. δυστυχώς. Επίσης δεν ξέρω προσωπικά τον συνεργάτη του, αλλά άκουγα από κάποιους για το ύφος των “χιλίων καρδιναλίων”. που είχε…………….. α, και για τον κανακάρη του….!!!!! Αυτά έβλεπε – βλέπει ο κοσμάκης και δε θέλει να τους ξαναδεί. Μόνο οι στενοί δικοί τους……….

  • Στα μόνα που αποδείχτηκες καλός ήταν οι πίτες, τα γενέθλια και οι κομματικές συγκεντρώσεις. Δεν κατάλαβες όμως ότι με τόση πίεση που ασκούσε ο ιδιαίτερος και οι υπάλληλοι του γραφείου σου στον κόσμο, οι πιο πολλοί θαμώνες, αν όχι όλοι, έρχονταν από κακό ζόρι. Στις κάλπες φάνηκε η αλήθεια και το μπόι σου. Καλή ξεκούραση τώρα.

  • Τόση κριτική για τον συνεργάτη του ? Που θα “πεταγαν κ την σκούφια τους ” μερικά πολιτικά γραφεία να τον έχουν δίπλα τους …Άρα Κώστα Δήμου κάτι έχεις κάνει πολύ καλά !!

  • Αλαζονεία?? Που ο συγκεκριμένος συνεργάτης έτρεχε να μοιράσει φυλλάδια της Νέας Δημοκρατίας προεκλογικά από χωριο σε χωριο ! Για πείτε μας εσεις οι ταπεινοί δεξιοί τι κάνατε για το κομμα ?

    • Πέντε χιλιάρικα το μήνα πάντως δεν παίρνουμε!!!!!!!!!Μην γράφετε σχόλια ,εξαγριώνεται παραπάνω τον κόσμο μας …….

  • Ο Κ. Στάθης Κωνσταντινιδης είναι ένας άνθρωπος με ψυχή άξιος για την θέση που ήταν επίσης για τον συνεργάτη του μονο καλά λόγια έχω να πω και πάντα δίπλα στους πολίτες ήταν.

  • Μίλησαν Τα πολιτικά γραφεία του ” αναβαθμισμένου ανεύθυνου” ( δες Τέμπη) ο άπραγος υπουργός που δεν πρόσφερε τίποτα στον νομό Κοζάνης κ το γραφείο του ( ύφος δαιμονισμένου με το φάκελο παραμασκαλα που δεν μπορεί να μασει κ να κάνει κουμάντο στην αγέλη του ) …εεε πάρτε το χαμπάρι το πολιτικό κεφάλαιο Στάθης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ δεν τελειώνει είναι εδώ !!

  • Όταν δεν ξέρεις να Καβάλας τό άλογο 🐎 πέφτεις καί εσύ Στάθη έπεσες νωρίς,,, τώρα πώς θα πάς βουλευτικές εκλογές σε βλέπω 3 θέση Μάκρη να βγω ψεύτης παντός σου εύχομαι να σού πάνε καλά καί αυτό να σου είναι ένα μάθημα για να διορθώσεις τους αλαζονικόυς από το γραφείο τού Στάθη…

  • Ο Στάθης Κωνσταντινιδης είναι ένας πραγματικός άνθρωπος με αξίες μακάρι όλη η πολιτική να ήταν έτσι θα πηγαίναμε πολύ μπροστά επίσης για τον συνεργάτη του Κωστα Δήμου γιατί τόσο μίσος ? Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που πολύ από εμάς θα τον θέλαμε δίπλα μας

  • Μίλησαν όλοι μίλησαν και όι κ…οι.
    Ο Στάθης είναι ένας καλός άνθρωπος, για τούς συνεργάτες του θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά φταίει ο Στάθης που τούς έδωσε την εξουσία και εκμεταλλεύονται την καλοσύνη του και το όνομα του. Αν καταφέρει και το αλλάξει αυτό πιστεύω ότι πάλι θά είναι πρώτος. Και δεν ευθύνεται μόνο αυτός για το ποσοστό αυτό. Για την Κοζάνη χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρουν δραστικά μέτρα όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της Κοζάνης. Έγιναν εκλογές τοπικές,τι βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα σε άλλες θέσεις εμείς τους βγάλαμε εκεί. Έγιναν εκλογές βουλευτικές ,τι βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα πάλι. Άρα καμία αλλαγή. Αν δεν αλλάξουμε πρόσωπα η αλλαγή δεν θα έρθει ποτέ. Δεν λέω να αλλάξετε κόμμα,ψήφος σε άλλα πρόσωπα όχι στους ίδιους και στους ίδιους. Το έκαναν επάγγελμα. Όχι έχουν το περίθαλψη να δείξουν μέσα σε δύο τετραετίες τι αξίζουν μετά σπίτι αλλά άτομα φτάνει. Ο κόσμος κοιμάται ακόμα. Εμένα μια χαρά με βολεύει αυτή η κατάσταση αλλά σαν κοινωνία άστα να πάνε. Ξυπνήστε κάποτε.

  • Ανώνυμος 00.28 από την πολύ εξυπνάδα του δήμου ο Στάθης θα χάσει τής εκλογές, τον κόβω κάπια στιγμή περιφερειάρχη τον Στάθη. Μετά από 10 χρόνια

  • Το ρουσφέτι να ναι καλα και εκει που πρεπει να γινει για να παρει τα ψήφα καμια του. Χαζοί δεν ειναι ξερουν τι και που το κανουν

  • Α ρε Κωσταρα ανέβα πάλι Κοζάνη και πάρτε σβάρνα. Πυρετό θα ανεβάσει ο Μιχαλακς πάλι. Όταν σε βλέπει όλο ττο κομπο απ’τη γραβατα του ισιώνει. Βλέπω το τικ να πάει σύννεφο πάλι.

  • Ο κυριος Γκιουλέκας είναι μια ζωή στην πολιτικη σκηνή! Με γνωριμίες ισχυρές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα! Οι δικοί μας δεν είναι τίποτα μπροστά του! Τουλάχιστον ο Παπαδοπουλος παντα πισω του ήταν! Κάτι ήξερε! Παιδιά του σωλήνα γαρ!!!!!!!!!!

  • Καμία θέση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί την αξία και τα ιδανικά του Στάθη.
    Όσες θέσεις και να αποκτήσει ένα ξέρω ότι είναι ο Στάθης ο δικός μας άνθρωπος..
    Όσο για τον Δήμου είναι ο άνθρωπος πού μέχρι να φτάσει εδώ πού είναι ο Στάθης έδωσε και την ψυχή του..
    Δεν μπορώ να φανταστώ γραφείο Στάθη χωρίς τον Δήμου
    Σας εμπιστευόμαστε θα είμαστε δίπλα σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι