Ενημέρωση για τις Δράσεις Ενίσχυσης και Προώθησης της Επιχειρηματικότητας σε περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας & Μεγαλόπολης

17 Ιουνίου 2024
12:07
Κανένα σχόλιο

Στον αέρα βρίσκεται η επικοινωνιακή προβολή σε τοπικά μέσα για τις δράσεις ενίσχυσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας για υφιστάμενες, νέες και υπό σύσταση μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης (Ε.Σ.ΔΙ.Μ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης.

Με βασικά μηνύματα «Νέες δυνατότητες για τις μεγάλες επιχειρήσεις!» και «Νέο παραγωγικό μοντέλο, νέες λύσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!» η ενημερωτική προβολή σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, καθώς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσκαλεί όλους όσους αναζητούν χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν ή να ενισχύσουν την επιχείρησή τους, να βρουν τη δράση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027. Οι μεν δράσεις για τις μεγάλες επιχειρήσεις αφορούν επενδυτικά σχέδια από 5.000.000€ έως και 40.000.000€, ενώ οι αντίστοιχες δράσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αφορούν επενδυτικά σχέδια από 500.000€ έως και 12.000.000€.

 «Οι δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας από το Πρόγραμμα ΔΑΜ συνεχίζονται. Τέσσερις προσκλήσεις, συνολικού προϋπολογισμού 280 εκατομμυρίων ευρώ, είναι ήδη ανοιχτές για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων για υφιστάμενες και νέες ή υπό σύσταση ΜμΕ και μεγάλες επιχειρήσεις. Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας ότι η Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση θα είναι για τις επηρεαζόμενες περιοχές μια μοναδική ευκαιρία στήριξης της επιχειρηματικότητας, αλλά και των πολιτών που επηρεάζονται από τις κοινωνικές, εργασιακές, οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης και της ενεργειακής μετάβασης», είχε δηλώσει σχετικά με τις τέσσερις νέες δράσεις, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ, κ. Πελοπίδας Καλλίρης.

Σημειώνεται ότι η λήξη υποβολής αιτήσεων για τις συγκεκριμένες δράσεις είναι η 28η Ιουνίου 2024 και ώρα 15.00.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα, μπορείτε να βρείτε στα σημεία πληροφόρησης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, www.kepa-anem.gr, [email protected]  ή τηλεφωνικά στο 2310480000 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και στη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, www.diaxeiristiki.gr, [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2610622711 για τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι