Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη Σχολή Αστυφυλάκων Καστοριάς

17 Ιουνίου 2024
14:46

Η δρομολόγηση των επόμενων ενεργειών σχετικά με την στέγαση της Σχολής Αστυφυλάκων που θα λειτουργήσει στην πόλη της Καστοριάς, αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η απόφαση να στεγαστεί η εν λόγω σχολή στο πρώην Εκθετήριο Γούνας (Ε.ΔΗ.ΚΑ.) στη Χλόη ήδη έχει εκκινήσει μία σειρά βημάτων, σχετικά με την μετατροπή του κτιρίου σε χώρο φιλοξενίας των σπουδαστών, τα οποία παρουσιάστηκαν από τα στελέχη της ΑΝΚΟ.

Παράλληλα προσδιορίστηκαν τα βήματα που θα ακολουθηθούν και αφορούν τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδίου ανακατασκευής του κτιρίου και των εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν οι διαδικασίες δημοπράτησης και εκτέλεσης του έργου.

Στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης συμμετείχαν η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς Νικόλαος Έξαρχος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Καστοριάς.

 

 

 

2 σχόλια

  • Πάλι καλά που οι Κοζανίτες άφησαν μια σχολή να γίνει στην Καστοριά και δεν προσπάθησαν να την πάρουν στην Κοζάνη.

    • τους Κοζανίτες τους νοιάζει να μη γίνει στην Πτολεμαϊδα από εκεί και πέρα όλα καλά.

      Εμείς οι Πτολεμαϊδιώτες στηρίξαμε φουλ αυτή την περιφερειακή αρχή αλλα δε βλεπουμε τίποτα προς τα εδώ. Δουλεύουν για την Κοζάνη και μόνο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι