kozan.gr: Ο Δημήτρης Τσεχελίδης (Πρόεδρος ΔΕΥΑ Εορδαίας) ζήτησε συγνώμη κι εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το πρόβλημα υδροδότησης που παρουσιάστηκε στις κοινότητες Περδίκκα & Πεντάβρυσο – Η αναφορά στην κλοπή των καλωδίων για τη δεξαμενή (Βίντεο)

17 Ιουνίου 2024
19:17

Ο Δημήτρης Τσεχελίδης (Πρόεδρος ΔΕΥΑ Εορδαίας), μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας ζήτησε συγνώμη κι εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το πρόβλημα υδροδότησης που παρουσιάστηκε στις κοινότητες Περδίκκα & Πεντάβρυσο. Η αναφορά στην κλοπή των καλωδίων για τη δεξαμενή.

2 σχόλια

  • Μεγάλε, τα έχεις κάνει ρόιδο γενικότερα. Έχουμε πει το νερό νεράκι. Ας μην μιλήσουμε για γεύση και ποιότητα….
    Υ.Γ : Πως είστε σίγουροι ότι τα έκλεψαν Ρομά; Έχουν συλληφθεί;

  • Δεν είναι απανωτές αστοχίες, είναι ανικανότητα. Αν δεν γίνονται συντήρησης αυτά θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν. Μείναμε τόσες μέρες χωρίς νερό καλοκαιριάτικα και μας λέτε συνέχεια ότι μας μοιράσετε εμφιαλωμένο νερό. Η λέξη ευθύνη είναι άγνωστη. Ντροπή!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι