Επιστολή συμπολίτη μας από την Πτολεμαίδα στο kozan.gr: “Αφυπνιστείτε όλοι εκεί στο δήμο στην Περιφέρεια καθώς και οι βουλευτές που σας επέλεξαν και σας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες για να τους υπηρετείτε και όχι να σας υπηρετούν”

17 Ιουνίου 2024
19:51

Με αφορμή τις μαζικές πωλήσεις επιχειρήσεων είτε κατοικιών και μικροαντικειμένων όπως έπιπλα, ηλεκτρικά και τις συνεχόμενες αποχωρήσεις πολιτών από το δήμο μας και το Νομό μας δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι κάτι δεν πάει καλά όχι μόνο στη χώρα αυτό το ξέρουμε οι περισσότεροι και σαν ελεύθερος επαγγελματίας το βιώνω καθημερινά όπως επίσης και σαν απλός πολίτης με την ακρίβεια με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο κτλ.. Ευτυχώς η δυστυχώς η πόλη είναι σε καθεστώς βίαιης απολιγνιτοποίησης απ’ την πολιτεία για τους δικούς τις λόγους .Αλλά δε βλέπω να κάνουν και κάτι βουλευτές Δήμος και περιφέρεια για νέες θέσεις εργασίας με νέα μοντέλα ανάπτυξης εργοστασίων από μεγάλα brand της εγχώριας και όχι μόνο αγοράς. Να τεθεί ο δήμος και ο νομος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης να απαιτήσουν τα αυτονόητα από τη πολιτεία που τόσα χρόνια υπηρετούσαμε πίστα με την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο!! με κόστος τις ζωές δικών μας ανθρώπων χάσαμε φίλους συγγενείς και έχουμε άλλους τόσους με προβλήματα υγείας. Να απαιτήσουν και να γίνουν. πράξη άμεσα μειώσεις φορολογίας 50% για όλους μηδενικό ΦΠΑ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις χαμηλούς συντελεστές φορολόγησης για τους πολίτες μείωση ρεύματος και τηλεθέρμανσης 50% οριζόντια και άμεσα μέτρα για όλους έως ότου η πόλη και ο νομος να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Γιατί δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό οι ευθύνες έχουν ονόματα από πολιτικές παρατάξεις. Σε λίγο καιρό η Εορδαία η Κοζάνη και άλλες πόλεις στη δυτική Μακεδονία δε θα λογίζονται σαν πόλεις αλλά σαν κοινότητες. Αφυπνιστείτε όλοι εκεί στο δήμο στην Περιφέρεια καθώς και οι βουλευτές που σας επέλεξαν και σας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες για να τους υπηρετείτε και όχι να σας υπηρετούν! καθώς και εμπορικοί σύλλογοι σωματεία και ενεργοί πολίτες του δήμου μας πριν είναι πολύ αργά!!

Ευχαριστώ!

10 σχόλια

  • Όλοι βλέπουμε τον ραγδαίο μαρασμό αλλά δεν υπάρχει πολιτική λύση αφού αυτούς που ψηφίζουμε νοιάζονται περισσότερα για την προσωπική τους ανέλιξη και τσέπη παρά για τον τόπο.
    Τα μέλη της κυβέρνησης όταν έρχονται εδώ θα έπρεπε να τρέμουν για το έγκλημα της βιαίας απολιγνητοποίησης και να περιμένουν να αντιμετωπίσουν εξοργισμένους τοπικούς άρχοντεε στα κάγκελα. Αντ’ αυτού οι χειραψίες, οι αγκαλιές και τα χαμόγελα καταδεικνυουν ότι δεν είναι αποφασισμένοι να προωθήσουν τα συμφέροντα του τόπου και δεν καταλαβαίνουν που πατούν και που πηγαίνουν.
    Ο

  • Δεν νομίζω ότι έχεις δίκαιο στα γραφόμενα σου γιατί η Περιφέρεια έδειξε τον δρόμο
    Εντάχθηκε μαζί με τον Περιφερειάρχη στην ΝΔ για να αποκτήσει η περιφέρεια νομική και προσωπική οντότητα
    Συνεπώς λυμένα όλα τα θέματα και προβλήματα δεν υπαρχουν

  • Εσύ καλά τα λες, ποιος σε ακούει όμως;Οι πολιτικοί μας είναι μόνο για να μεγαλώνουν τα πορτοφόλια τους.Δεν νοιάζονται καθόλου για τους πολίτες.Κανένας!Και αν κάποιος προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα τον τρώει η μαρμάγκα.

  • πολυ σωστα τα λεει ο συμπολιτης μου απο την πτολεμαιδα αλλα εχουμε και εμεις ευθυνη γι αυτους που βγαζουμε και στον δημο και στην περιφερεια και στο κοινοβουλιο απλα εχουμε συνυθησει να μας πεταν κανενα κοκαλο προεκλογικα για να κατευναζουν την οργη μας και μετα αντε παλι απο την αρχη,δυστυχως εχουμε χασει την αξιοπρεπεια μας σε πολλους τομεις της ζωης μας ,το θεμα ειναι θα παρουμε εμεις ως πολιτες τα ηνια απο τον καθε πολιτικαντη για το καλο το δικο μας και της πατριδος;για να γινει αυτο πρεπει να κανουμε αυτο που ειπε λιγο πριν το τελος του ο μεγαλος χριστοδουλος να επιδειξουμε αντισταση και ανακαμψη πνευματικη στο χερι μας ειναι

  • Ο Δήμος αφυπνίσθηκε, απορώ πως δεν το είδες;
    Δημοτικά τέλη από 1,99€/τ.μ. χθες εκτοξεύθηκαν στα 2,55€/τ.μ. σήμερα.
    Για ένα διαμέρισμα 100τ.μ.πλήρωνες έως χθες 199€/έτος τώρα θα πληρώνεις 255€/έτος.
    Έγινε ένεκα της προστιθέμενης αξίας που δεχθήκαμε από την τεράστια ανάπτυξη της περιοχής.

  • Οταν θα σταματησουν να εκλεγονται επαγγελματιες πολιτικοι τοτε ισως αλλαξει η κατασταση. Αλλα τοτε θα ειναι αργα. Θελει τρεξιμο και θεληση για να ρθουν θεσεις εργασιασς αξιοπρεπεις επρεπε να χουν ξεκινησει εδω και πεντε χρονια το λιγοτερο

  • ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΤΟΛΕΜΑΔΙΩΤΗΣ!
    ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ…

    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ 100,000 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΡΟΖ ΝΔ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι