Εγκαταλειμμένη κι ανύπαρκτη η νέα Ποντοκώμη (Γράφει ο Γ. Μητλιάγκας)

18 Ιουνίου 2024
07:54
Πάνω από δέκα χρόνια πέρασαν από την απαλλοτρίωση και την έναρξη των έργων υποδομής για τις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις της ΝΕΑΣ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ , οι εργασίες παραμένουν στο μηδέν με αποτέλεσμα να οικοδομηθούν ελάχιστες κατοικίες που λειτουργούν χωρίς νερό και τα στοιχειώδη!
Τέτοια εγκατάλειψη από τις περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές των ΚΑΣΑΠΙΔΗ-ΜΑΛΟΥΤΑ δε μπορούσε να τη φανταστεί κανείς..!

6 σχόλια

  • Ακόμα τον Κασαπίδη βρίζετε με τρία χρόνια κοβιτ στην θητεία του. Όπως το είπες…10 χρόνια πέρασαν. Όλους τους υπόλοιπους τους ξεχάσατε…Να δούμε με τους καινούργιους. Λίγο παραπάνω απο εκεί είναι.

  • Χμ…..θα έλεγα να ψάξεις πότε ακριβώς δημοπρατήθηκε το έργο….και αν ήταν ώριμο….για να αποδίδονται αντικειμενικά ευθύνες παντού…

  • Ρίξτε μερικά ακόμα εκατομμύρια για λίγα σπίτια και αφήστε την πολη της κοζανης να ρημάξει και άλλο είναι χωρίς πάτο η κατηφόρα

  • Μηπως ηταν ακαιρη η μετεγκατασταση κι εγινε καθαρα για κομματικους λογους και για το χρημα;Τωρα ,οσο για την καθυστερηση εχει δικαιο ο κ.Μητλιαγκας.

  • Στα 10 χρόνια που λέει ο Μητλιάγκας εκτός των Κασαπίδη-Μαλούτα διοίκησαν και οι Καρυπίδης-Ιωαννίδης
    Επιμελώς τους ξεχνάει ο Μητλιάγκας,γιατί;;;Μυρίζει ΣΥΡΙΖΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι