Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης: Μουσικό ταξίδι στην Παράδοση Από τα Βαλκάνια έως τον Πόντο

18 Ιουνίου 2024
13:39
Κανένα σχόλιο

 

Η Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης, στο κλείσιμο της ακαδημαϊκής μουσικής χρονιάς, έχει  τη χαρά και την τιμή, να σας προσκαλέσει  σε μια συναυλία όπου η παρά παρουσιάσουν δοση έχει τον πρώτο ρόλο.

Μαθητές, καθηγητές αλλά και συνεργάτες του ωδείου, θα σας την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 8:00 το βράδυ, στην αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσικές που προέρχονται από τα Βαλκάνια την Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και τον Πόντο.

 

Ο Γιάννης Βελησσάρης, η Φωτεινή Γκιουλέκα και ο Απόστολος Κωσταβέλης έχουν αναλάβει τη μουσική επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Βιολιά, κλαρίνα, λύρες, νταούλια, τρομπέτες επί σκηνής μαζί με τα παραδοσιακά φωνητικά σύνολα αναλαμβάνουν το ταξίδι στην παράδοση.

 

Εκτός από τα πολυάριθμα σχήματα των μαθητών μας ο συνεργάτης και φίλος Κώστας Πουτακίδης θα πλαισιώσει το δεύτερο μέρος της βραδιάς που θα αφορά τη μουσική παράδοση του Πόντου.

Σας περιμένουμε!

 

Γενική Είσοδος: 5€

Μαθητές: Δωρεάν

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.