Eορδαία: Κυκλικός κόμβος θα κατασκευαστεί στη διασταύρωση Φούφα- Δροσερού προς Βαρικό

18 Ιουνίου 2024
15:59
Κανένα σχόλιο

Kυκλικός κόμβος στη διασταύρωση των Κοινοτήτων Φούφα, Δροσερού, του  Δήμου Εορδαίας με κατεύθυνση προς το Βαρικό μέχρι και τα όρια της Π Ε Φλώρινας, πρόκειται να κατασκευαστεί το επόμενο διάστημα, καθώς, λόγω υλοποίησης του έργου  της σήραγγας της Κλεισούρας, θα επιβαρυνθεί η κυκλοφοριακή κίνηση  στον εν λόγω οδικό άξονα.

Ο Αντιδήμαρχος  Τεχνικών Έργων του Δήμου Εορδαίας Νίκος  Φουρκιώτης, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ζητήθηκε η γνωμοδότηση, η μη του Σώματος επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων η οποία προβλέπει την  διαπλάτυνση των στροφών του δρόμου, και τεχνικά έργα, είπε, πως θα πρέπει να προστεθεί στη ΜΠΕ, η προστασία των αρχαιολογικών ευρημάτων στην τοποθεσία «Παναγία» Φούφα, όπως και ο Αγωγός που μεταφέρει νερό από την Κλεισούρα προς τις Κοινότητες Γαλάτειας, Ολυμπιάδας και Αναργύρων.   Το ύψος της Μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου  ανέρχεται στα 2  εκατομμύρια 650 χιλιάδες ευρώ, ενώ, στις  είκοσι χιλιάδες ευρώ υπολογίζεται   το ποσό για την απαλλοτρίωση των αγροτικών εκτάσεων που θα θιγούν από το έργο

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι