kozan.gr: «Χοντρή» κόντρα Σαββόπουλου – Κασαπίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Η αναφορά “φωτιά” του Δ. Σαββόπουλου ότι ο Γ. Κασαπίδης σαν Περιφερειάρχης πίεσε υπηρεσιακούς παράγοντεςνα υπογράψουν κάποια χαρτιά – Να κατονομάσει αυτούς τους παράγοντες, διαφορετικά να ανακαλέσει ζήτησε ο πρώην Περιφερειάρχης (Βίντεο)

18 Ιουνίου 2024
21:36

«Χοντρή» κόντρα Σαββόπουλου – Κασαπίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, το βράδυ της Τρίτης 18/6.  Η αναφορά “φωτιά” του Δ. Σαββόπουλου, στη συζήτηση για τ’ ότι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας έχει ετήσιο όριο πληρωμών τα 10 εκ ευρώ (κι ότι αυτό δε μεταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια), ήταν ότι ο Γ. Κασαπίδης σαν Περιφερειάρχης πίεσε υπηρεσιακούς παράγοντες να υπογράψουν κάποια χαρτιά, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, απαντώντας σε ένα θέμα που είχε να κάνει με το πρόγραμμα οδικών συνδέσεων σε στάβλους στην Π.Ε. Καστοριάς.  Να κατονομάσει αυτούς τους  υπηρεσιακούς παράγοντες, διαφορετικά να ανακαλέσει ζήτησε ο πρώην Περιφερειάρχης. Δείτε τι συνέβη

15 σχόλια

  • λυπαμαι που θα το πω αλλα μεχρι τωρα βλεπουμε μια περιφερειακη αρχη πολυ χαμηλου επιπεδου,εκτοξευονται κατηγοριες,λασπη χωρις τεκμηριωση,δεν μπορει η υποληψη ενος ανθρωπου να θιγετε επειδη καποιος επι ημερων του εχασε την καρεκλα του και οπως σωστα λεει η ζεμπιλιαδου γιατι δεν μιλουσε τοτε;και κατι αλλο ο αμανατιδης να μην γελαει πολυ γιατι αν τολμησει και βγαλει απο την θεση τους αυτους τους καρεκλοκενταυρους θα δει τι ευκολα θα στραφουν και εναντιον του

  • Σαββοπουλος: γεμάτος εγωπάθεια, αλαζονεία, τρελή αγάπη για μια καρέκλα, ασεβής και το κυριότερο…….. μηδενικό έργο και προτάσεις για την Καστοριά. Μόνο λασπη

    • Ρε αυλικε πάλι τα ίδια και τα ίδια γράφεις.
      Τόσο πολύ σας ενόχλησε που χάσατε την περιφέρεια.
      Ταζατε προεκλογικά λαγούς με πετραχήλια και έχετε το θράσος να μιλάτε ;
      Οι μήλο παραγωγοί ακόμα περιμένουν τα de minimis που ταξατε μια εβδομάδα πριν τις εκλογές

      • Ποσο σε λυπάμαι. Ο Κασαπιδης δεν είναι ανεπαγγελτος όπως ο νυν περιφερειαρχης χρόνια πρόεδρος της ΑΝΚΟ με μηδενική προσφορά στον τόπο. Πέρνα από τη ΖΕΠ για το μεροκάματο ευαριστιας που δίνουν.

  • Κοίτα τι ψήφισες Νεοδημοκρατη …..καμαρώσε……τουλάχιστον ο Γιώργης ψεμματα δεν λέει ….ούτε και φανφάρες..νταξ κάνει Κανά δυο μεγαλόσταυρος παραπάνω.. .τι να κάνουμε ….με τους τωρινούς που ήταν και προηγούμενοι τι γίνεται…….υπεροψία,ειρωνία εκδικητικότητα και ουσία μηδέν!!!!!!!!!!!

  • Πόσες θητείες θέλεις ρε Σαββόπουλε για να πάρεις δυο μηχανήματα; Απο το 2020 και ακόμη στο διαγωνισμό είσαι. Επειδή άλλαξες Περιφερειάρχη τι νομίζεις μηδένισες κοντέρ; Βάλτωσες όλα τα έργα στην Καστοριά και μιλάς;

    • Ποια έργα βαλτωσε ;;
      Αυτά τα έργα ταζατε προεκλογικά χωρίς να έχετε εξασφαλίσει την χρηματοδότηση;
      Άντε ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ

      • Ποιος δεν εξασφάλισε χρηματοδότηση; Ο Σαββόπουλος ήταν ο νυν και αεί αντιπεριφερειάρχης στην Καστοριά μην ξεχνιέσαι

  • Καλά, πλάκα έχουν αυτοί….Δεν κοιτάνε να κάνουν τίποτα διαφορετικό….Κοιτάν τι κάνει ο Κασαπίδης ακόμα.
    Να το ψάξουν λίγο αυτό….και δεν φταίει η ζέστη!

  • Πονάτε πολυ γιατι τον Σαββοπουλο δεν μπορειτε να τον φτασετε σε τιποτα,ποια εργα βαλτωσε ρε αυλικε του κασαπιδη;ο κοσμος της καστοριας γνωριζει την αξιοσυνη του και δεν ακουει τα εξαπτερυγα και τους σκελετους του παρελθοντος,πεντακαθαρος ,ικανοτατος,αξιοπρεπεστατος και παντα κοντα μας στον απλο κοσμο της καστοριας και αυτος ειναι ο λογος που παντα τον εκλεγουμε πρωτο με τερεαστια διαφορά,ας ειχε μυαλο ο κασαπιδης ο ξερολας,μπραβο ρε Σαββοπουλε παληκαρι,ασε τους ανυπαρκτους να σε πολεμανε.

  • Μηδέν έργο μεχρι στιγμής απο τη νέα Περιφερειακή αρχή. Αλλά απο ποιούς να περιμένεις κάτι; Αυτοί τώρα ξεκίνησαν να …..μαθαίνουν μπάλα και αργεί πολύ το πρωτάθλημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι