kozan.gr: Νέο σχόλιο αναγνώστη: Έκκληση για το δέντρο με κατεστραμμένο κορμό σε ιδιωτικό οικόπεδο στην πιάτσα των ταξί επί της οδού Δημοκρατίας

20 Ιουνίου 2024
16:44

Με αφορμή την πτώση ενός κλαδιού από αέρα  στο δέντρο με κατεστραμμένο κορμό σε ιδιωτικό οικόπεδο στην πιάτσα των ταξί επί της οδού Δημοκρατίας που σας είχα στείλει, θα ήθελα να επαναφέρω το θέμα και να θέσω προ ευθυνών τον οποιονδήποτε αρμόδιο για τον εμφανή κίνδυνο που υπάρχει στην περίπτωση που λόγω των δυνατών ανέμων υπάρξει πτώση του δέντρου. Παρακαλώ μέσω της σελίδας γι’ ακόμη μια φορά να επιληφθούν επί του θέματος όσοι εμπλέκονται και να έρθουν να δουν από κοντά και να εξετάσουν την κατάσταση.

 

 

Ένα σχόλιο

  • ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΦΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ, ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι